U15 manglede marginalerne i Belgien
Nyt fra U15

U15 manglede marginalerne i Belgien

27 maj 2019

I åbningskampen slog vi Barcelona, og senere var vi tæt på en plads i semifinalen, men så udlignede PSV, og efterfølgende trak hollænderne det længste strå i kvartfinalen.

U15 var i weekenden i belgiske Drongen, hvor de deltog i Kevin De Bruyne Cup. Striberne gik videre fra puljen sammen med Barcelona, mens belgiske Gent endte sidst i puljen. Derfor stod den lørdag eftermiddag på kvartfinale for striberne mod PSV.

Helt planmæssigt kom vi foran, men desværre fik PSV udlignet, og så vandt hollænderne kvartfinalen efter straffesparkskonkurrence.

Derfor stod den søndag på placeringskampe om pladserne fra fem til otte. Foruden OB deltog sidste års turneringsvindere fra Anderlecht, der i øvrigt havde vundet deres indledende pulje foran Chelsea, den tyske storklub Bayern München, der også havde vundet deres pulje, samt Barcelona der i puljen endte lige foran os, selvom vi slog dem i åbningskampen.

Første kamp endte med et nederlag på 2-0 til Bayern München i en kamp, hvor spillet aldrig rigtig kom til at fungere. Samtidig tabte Anderlecht til Barcelona efter straffesparkskonkurrence, og så ventede der en sidste kamp i turneringen mod Anderlecht, hvor vinderen ville ende som nummer syv, og taberen som nummer otte.

Efter en dårlig præstation mod Bayern München steppede striberne op, og leverede en rigtig flot præstation mod de regerende mestre fra Anderlecht, som blev besejret med 2-0.

Et ærgerligt straffesparksnederlag til PSV gjorde, at vi måtte nøjes med placeringskampene, hvor vi så endte på en syvendeplads. Kevin De Bruyne Cup 2019 blev vundet af Chelsea.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik