Annonce
Annonce
U15-mestrene hyldes på søndag
3F Superliga, Akademi, Nyt fra U15

U15-mestrene hyldes på søndag

29 jul 2021
Annonce

Til stor jubel og begejstring sikrede vores U15-drenge sig det danske mesterskab i juni, og derfor hylder vi dem i pausen af søndagens superligakamp mod F.C. København.

Annonce

På søndag skal vi ikke bare støtte Striberne i jagten på tre point mod F. C. København. Vi skal også give en hånd til en flok af de unge talenter fra vores Akademi, der i sidste sæson blev danmarksmestre.

Vores U15-drenge sikrede sig lige inden sommerferien det danske mesterskab efter en flot sæson, hvor det blev til en målscore på hele 102-32 og et imponerende pointsnit på 2,5 point pr. kamp efter 26 runder.

Det er anden sommer i træk, vi sikrer os et danmarksmesterskab på Akademiet, efter vores U19-drenge vandt mesterskabet i U19-Ligaen i sommeren 2020, og derfor glæder vi os til at skulle give U15-mestrene en fortjent hyldest i pausen af søndagens superligakamp mellem OB og F.C. København.

Hvis du også vil være med til at hylde U15-mestrene på søndag, så er der stadig billetter til salg, og du sikrer dig billet til opgøret her.

OB – F.C. København spilles søndag den 1. august kl. 18.00.

Annonce