Annonce
Annonce
U15 nåede semifinalen i international turnering
Nyt fra U15, Akademi

U15 nåede semifinalen i international turnering

13 jun 2022
Annonce

I weekenden deltog vores U15-drenge i International Marveld Tournament i Holland, hvor medaljerne kun var et straffespark væk.

Annonce

Det blev til en flot fjerdeplads i Holland, da U15-drengene deltog i International Marveld Tournament. Her blev vi matchet på højeste niveau, da vi prøvede kræfter med store europæiske hold som FC Twente/Heracles, Ajax, FC Barcelona, Borussia Mönchengladbach og Feyenoord.

- Modstandernavnene taler for sig selv, og det er klart, at når vi vælger at deltage i den her slags stævner, er det for, at vi kan blive presset til det yderste både fysisk og mentalt. Det er vigtigt også at søge international matching, for at spillerne møder noget andet, end de er vant til, siger U15-cheftræner, Thomas Skou Jensen.

Fredag aften mødte drengene FC Twente/Heracles, hvor vi fra starten af turnering viste god energi, og med en scoring fra Noah Lassen startede vi turneringen med en 1-0-sejr.

Samme aften mødte vi Ajax, og her dominerede hollænderne kampen fra start, og de formåede også at score. Heldigvis udlignede Mikkel Juul ét minut før slutfløjt på et forlænget hjørnespark, og kampen endte 1-1.

Lørdag morgen startede hårdt ud, da vi mødte FC Barcelona fra morgenstunden. Vi fik kontrol over spillet i første halvleg, men desværre fik catalonierne scoret i sidste minut inden pausen. I anden halvleg lykkedes det igen for FC Barcelona, og kampen sluttede 2-0.

Herefter besejrede vi Borussia Mönchengladbach med 2-1, og da vi efterfølgende også slog Feyenoord 2-1, så U15-drengene frem til en semifinale mod VfL Wolfsburg.

De nykårede tyske mestre viste sig at blive en hård modstander, og allerede tidligt i kampen formåede de at score. Desværre endte kampen 1-0, og så vi måtte kæmpe for bronzemedaljer mod PSV i stedet.

PSV kom hurtigt foran, men kort tid efter udlignede Noah Lassen til 1-1, og kampen skulle afgøres på straffespark. Desværre reddede PSV’s målmand vores sidste skud, og derfor sluttede vi turneringen af med en flot fjerdeplads.

- Det var en positiv og lærerig oplevelse. Vi er utrolig stolte over den måde, vores drenge kan håndtere de her oplevelser - også når det ikke altid er sejre – specielt efter nederlaget i semifinalen mod VfL Wolfsburg, siger Thomas Skou Jensen.

Drengene kan nu se tilbage på en flot sæson med sølv i U15-Ligaen og en fjerdeplads i International Marveld Tournament. Onsdag kl. 19.45 spilles sæsonens sidste kamp, når Næsby BK venter i DBU Fyns Ungdomspokalfinale.

Annonce