Annonce
Annonce
U15 sejrede i Farum
Nyt fra U15

U15 sejrede i Farum

07 jun 2021
Annonce

Lørdag besejrede U15-drengene Farum Boldklub og spillede sig dermed op på en andenplads i U15-Ligaen.

Annonce

U15-Ligaen
Lørdag d. 5. juni kl. 14.00, Right to Dream Park
Farum Boldklub – OB 1-3 (1-0)
1-0 Balder Dali Andersen Magui (21.)
1-1 Andreas Mayn Tomaselli (49’)
1-2 Niclas Vestby (63’)
1-3 Niclas Vestby (69’)

Kommentar fra U15-cheftræner Niklas Vincentz:
- Lørdag var vi en tur i Farum, hvor vi skulle forsvare vores 3. plads, og samtidig spille for at erobre 2. pladsen i U15-Ligaen. Desværre spillede vi ikke den bedste første halvleg, og FCN rammer os på nogle ømme punkter.

- Vi havde svært ved at lægge det første pres, som vi havde håbet på, og skarpheden i de offensive omstillinger haltede. FC Nordsjælland fik et dumt mål, som vi af flere omgange har mulighed for at afværge, men det var dog fuldt fortjent, hjemmeholdet førte ved pause.

- I anden halvleg lykkedes vi i højere grad, og vi fik lukket rummene godt i den defensive organisation, og særligt på bolden så vi et meget bedre OB-hold. Vi sætter nogle gode angreb og laver nogle fine mål. 

- De tre point var vigtige i tabellen, da det giver os syv point til fjerdepladsen, og vi tog derfor et stort skridt mod top-3 placeringen.    

OB:
Janus Land, Tobias Slotsager, Tobias Lund Jensen, Magnus Andersen, Nikolaj Juul-Sandberg, Niclas Vestby (Vitus Friis, 76.), Lucas Hansen (Malte Hedegaard, 70.), Sebastian Zografos (Bertram Nygaard-Johansen, 73.), Max Albæk, Andreas Tomaselli, Jeppe Runge.
Bænken: Malte Hedegaard, Bertram Nygaard-Johansen, Vitus Friis

Næste kamp:
Lørdag d. 12. juni kl. 15.00, Brøndby IF - OB, Brøndby Stadion

 

Annonce