05.11.2018 17:35

OB var skarpe i begge felter, da det blev til en flot sejr på 4-0 over AGF søndag eftermiddag.

U15 Liga 1
Søndag 4. november kl. 13:00, Ådalen
OB – AGF 4-0 (2-0)
6. min. 1-0 Tobias Augustinus-Jensen
29. min. 2-0 Tobias Augustinus-Jensen
47. min. 3-0 Oliver Roche
66. min. 4-0 Oliver Roche

OB’s trup til kampen:
Oskar Kristensen, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Victor Birkholm, Marius Uhd, Tobias Augustinus-Jensen, Gustav Vinter, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han, Emil Jessen

På forhånd havde Ulrik Bredegaard sagt, at han ville have revanche mod AGF, og det fik han. Allerede seks minutter inde i kampen fik OB nettet til at blafre. Tobias Augustinus-Jensen blev spillet fri i højre side af Gustav Vinter efter et godt opsat angreb, og her var OB-skarpretteren køligheden selv.

AGF fik spillet sig godt tilbage i kampen, og de havde flere fornuftige forsøg mod målet, men en stærkt spillende Oskar Kristensen holdt kuglen ude af kassen. OB kom også frem til flere fornuftige chancer, hvor AGF-målmanden gjorde det godt. Men med fem minutter til pausen bragte striberne sig på 2-0. Det skete efter et hjørnespark, som AGF i første omgang fik afvist. Tårnhøje Viktor Hansen fik dog flot taget bolden til sig, inden bolden via Kristoffer Jørgensen blev spillet ud til Gustav Vinter på hjørnet af feltet. Han smed et præcist indlæg ind i låget på Tobias Augustinus-Jensen, som flot headede OB på 2-0.

Anden halvleg fortsatte med flot fodboldspil, men det var igen OB, der var det skarpeste mandskab. Gustav Vinter sendte 12 minutter inde i anden halvleg Oliver Roche afsted i dybden. Her tog den hurtige OB-angriber et lidt dårligt træk med bolden, men det snød keeperen, og så var OB foran med 3-0 efter tre mål fra de to angribere og ikke mindst tre oplæg fra Gustav Vinter.

AGF forsøgte sig også i anden halvleg med flere fornuftige chancer, men Oskar Kristensen havde muret et solidt murværk op inde på stregen, som de østjyske gæster ganske enkelt ikke kunne passere, uanset om de sparkede højt, lavt eller i siden. Oskar var over det hele, og han var i den grad medvirkende til, at OB havde kurs mod en sejr.

Fem minutter før tid blev det så lukket og slukket på en lidt spøjs situation. OB-bænken var i gang med at skifte Oliver Roche ud, men dommeren glemte, at striberne var i gang med en udskiftning, så han satte spillet i gang, inden Roche var nået ud af banen. Frisparket fra AGF blev afvist af OB-forsvaret, og så endte det i stedet med en stribet omstilling, som Oliver Roche endte med at trille i nettet til 4-0.