U15 skuffede i Aalborg
Nyt fra U15

U15 skuffede i Aalborg

01 mar 2020

U15-drengene kom til Aalborg med en igangværende stime på fem sejre på stribe inden vinterpausen, men nordjyderne fik i en tæt kamp stoppet den stime.

U15-Ligaen
Lørdag 29. februar, kl. 13.00, AaB
AaB – OB 2-1 (1-1)
1-0 AaB (15.)
1-1 Magne Clement (21.)
2-1 AaB (48.)

Kampens forløb:
I regn og blæst kom turneringen i gang på Hornevej i Aalborg. Langs banen stod en strid vind, og denne udnyttede AaB til at ligge et godt tryk mod OB-målet fra starten af kampen, hvilket også førte til, at de bragte sig i front efter 15 minutters spil.

Herefter kom striberne, der i dag spillede i sort, godt efter det og fik fortjent udlignet ved Magne Clement. Derudover var der flere gode muligheder for at tage føringen inden pausen. Det lykkedes dog ikke, og derfor gik holdene til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg med en hurtig scoring til hjemmeholdet, hvor de fangede Striberne i en omstilling.

Herfra dominerede OB kampen, men havde svært ved at skabe de store chancer. Det blev til tre farlige situationer via standarder og et par løse forsøg.

Hjemmeholdet kæmpede hårdt for at forsvare deres føring, og desværre lykkedes det for dem, hvorfor Stribernes stime på fem sejre i træk blev stoppet.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er skuffede over kampen i Aalborg. Vi spillede en fin første halvleg i en hård modvind og kunne med lidt skarphed have ført ved pausefløjt. I pausen måtte vi desværre rokere i midterforsvaret grundet en skade, og det udnyttede AaB kløgtigt til at fange os ude af positionering i en defensiv omstilling.

Herfra sad vi på spillet og lykkedes fint med at spille igennem og udenom deres pres, men vi manglede meget i vores gennembrudsspil i anden halvleg. Som kampen skred frem, lignede det en klokkeklar uafgjort, men vi må kigge indad, og acceptere at AaB tog de tre point, da de var bedre og skarpere i begge ender af banen.

Vi er skuffet over vores præstation i dag og jagten efter forårets første point fortsætter.

OB’s holdopstilling:
Emil Rygaard - Marcus McCoy, Samuel Juel, Andreas Tomaselli (Hjalte Hemmingsen, 40), Emil Jessen (Theo Hansen, 66) – Valdemar Grymer (Malthe Lorentzen, 59), Magne Clement, Albert Kotsis, Markus Jensen – Elias Hansborg, Niclas Vestby
Bænken: Malthe Lorentzen, Theo Hansen, Hjalte Hemmingsen

Næste kamp:
Lørdag 14. maj, kl. 15.00, OB – Lyngby, Ådalen