IMG_2223

01.03.2020 12:26

U15-drengene kom til Aalborg med en igangværende stime på fem sejre på stribe inden vinterpausen, men nordjyderne fik i en tæt kamp stoppet den stime.

U15-Ligaen
Lørdag 29. februar, kl. 13.00, AaB
AaB – OB 2-1 (1-1)
1-0 AaB (15.)
1-1 Magne Clement (21.)
2-1 AaB (48.)

I regn og blæst kom turneringen i gang på Hornevej i Aalborg. Langs banen stod en strid vind, og denne udnyttede AaB til at ligge et godt tryk mod OB-målet fra starten af kampen, hvilket også førte til, at de bragte sig i front efter 15 minutters spil.

Herefter kom striberne, der i dag spillede i sort, godt efter det og fik fortjent udlignet ved Magne Clement. Derudover var der flere gode muligheder for at tage føringen inden pausen. Det lykkedes dog ikke, og derfor gik holdene til pause med stillingen 1-1.

Anden halvleg startede ligesom første halvleg med en hurtig scoring til hjemmeholdet, hvor de fangede Striberne i en omstilling.

Herfra dominerede OB kampen, men havde svært ved at skabe de store chancer. Det blev til tre farlige situationer via standarder og et par løse forsøg.

Hjemmeholdet kæmpede hårdt for at forsvare deres føring, og desværre lykkedes det for dem, hvorfor Stribernes stime på fem sejre i træk blev stoppet.