Benjamin Jakobsen — 02.06.2018 12:36

OB-drengene kom godt fra land i Kevin De Bruyne Cup, da Dortmund blev slået med 2-0.

OB's U15-drenge er i weekenden afsted i Belgien, hvor de deltager i Kevin De Bruyne Cup.

Her er striberne kommet i pulje med tyske Dortmund og belgiske Gent. Lørdag klokken 10:30 skulle drengene så i kamp for første gang, da de stod overfor Dortmund.

De tre hold i puljen møder hinanden én gang - derfor var det særdeles vigtigt at få point i første kamp, hvis man fortsat skulle have forhåbninger om videre avancement i turneringen.

Og det var et OB-mandskab, der kom bedst fra start i kampen. Dortmund havde svært ved at skabe chancer, mens OB flere gange var tæt på tyskernes mål.

Med cirka ti minutter tilbage af kampen fik OB så bragt sig foran i kampen, da Valdemar Kwasniak skubbede sin modstander væk inde i feltet, hvorefter han sparkede indlægget fra Jakob Okkels i kassen til 1-0.

Ganske få minutter senere fik OB kuglen i kassen endnu en gang. Et hjørnespark fra Mathias Lorentzen sejlede lige ind i panden på Isak Steiner Jensen, der headede bolden op under overliggeren, så Dortmund-keeperen ikke fik fat i kuglen.

15:30 OB - Gent, Kevin De Bruyne Cup