27.09.2021 06:42

U15-drengene leverede en stærk præstation i weekenden, hvor de vandt med 2-0 på udebane over F. C. København.

U15-Ligaen
Lørdag d. 25. september kl. 13.00, København
FCK - OB 0-2 (0-2)
0-1 Noah Lassen (6.)
0-2 William Martin (23.)

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
At vinde på Peter Bangsvej er altid en præstation i sig selv. Det kan dog aldrig stå for sig selv, og vi spiller ikke vores bedste kamp. I første halvleg præsterer vi fint, vi spiller med stor energi, lyst til at angribe og skaber klart flest chancer. FCK er sikre i deres boldomgang, bl.a. ved at have en del lave punkter at ramme, og det gør, at vi må løbe en del meter i forsvarsspillet. Men vi gjorde det godt, og holdt hjemmeholdet nede på én afslutning på et frispark.

I anden halvleg starter vi fornuftigt, og vi får sat os på spillet uden at skabe noget nævneværdigt. Det blev dog forholdsvis hurtigt lavet om igen, og FCK har en lang periode på omkring 25 minutter, hvor de kløgtigt har en del possession. Vi fik i denne periode trænet en del forsvarsspil på vores banehalvdel, og vi kan efterfølgende være godt tilfredse med at lukke de farlige rum ned.

De har få bolde ind bag vores midtbaneled, de har stort set ingen bolde ned bag vores bagkæde, og vi har god kontrol på vores defensive indlæg. De rammer stolpen og overliggeren på henholdsvis et hovedstød efter en standardsitatuion og et langskud.

Slutteligt kontrollerede vi fint de sidste 10 minutter, hjemmeholdet mistede tålmodigheden, og vi kørte forholdsvis sikkert sejren hjem.