U15 slog Vejle i topkamp
Nyt fra U15

U15 slog Vejle i topkamp

02 apr 2019

U15-drengene vandt i weekenden med 1-0 ude mod Vejle, og striberne har nu 12 point efter de første fire runder.

U15 Drenge Turneringskamp
Lørdag den 30. marts 2019, VB Parken, Vejle
Vejle Boldklub - OB 0-1
10. min. 1-0 Tobias Jensen (Oliver Roche)

Truppen:
Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Victor Birkholm, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Max Ejdum, Hjalte Gaarde, Oliver Roche, Law Tam Ku, Magnus Nielsen, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han

Kampens forløb.
Topkamp i Liga 1 var menuen, som der blev serveret lørdag formiddag til et flot arrangement i østjyllands rubin, som det vist godt nok mest er de lokale, der ynder at bruge dette kaldenavn, men som det ikke desto mindre levede op til denne weekend.
De to stribede mandskaber havde inden opgøret taget maksimum point i deres fire første kampe og lå derfor sideordnet i tabellen, indtil tolv minutter inde i kampen da Max Ejdum lå på lur efter en sjusket aflevering som sprang videre til Roche der havde Tobias i støtte. Tobias har en fod, der kender vejen i blinde, når han først ar alene igennem mod mål.

Selvom udeholdet havde flere muligheder end marginaler i forhold til at lukke kampen, fik værterne aldrig rigtig kontrol nok i kampen til for alvor at vende billedet af et fynsk mandskab, der ganske vist mangler at sætte de sidste ting sammen i de sværeste faser, specielt mod en godt organiseret og velspillende modstander, men som for alvor er trådt i karakter som holdet, der skal slås, hvis man vil vinde årets liga 1, hvor de efter weekenden fører rækken i syd.

Trænerkommentar:
Fire sejre i træk fra start føles godt og i forhold til vores, på papiret, farligste udfordrere så ser det også godt ud for hele turneringen. Det, jeg glæder mig mest over, er dog, at vi snart kan mærke en stabilitet og ro i holdet, der gør det muligt at fokusere endnu tydeligere på vigtige detaljer i uddannelsen på vores akademi gennem vores spillestil som vi bliver mere og mere afklarede med for hver kamp i øjeblikket.

Det giver os naturligvis også nogle udfordringer, der handler om at bevare den ydmyghed, arbejdsvilje og koncentration som der været afgørende for os i en god periode for at fastholde denne kvalitet, men når vi skal være ærlige, så er det da trods alt en af de sjovere slags udfordringer i vores verden.

Næste kamp:
OB – S.f.B, søndag 7. april kl 13.00, Kunstgræsbanen i Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik