U15 slog Vejle stort
Nyt fra U15

U15 slog Vejle stort

18 maj 2019

U15-drengene var gode lige fra første til sidste fløjt, da det med fire U14-spillere i truppen lørdag blev til en knusende sikker sejr på 5-0 over Vejle.

U15 Liga 1
Lørdag 18. maj, Ådalen
OB – Vejle 5-0 (4-0)
1-0 Oliver Roche (1.)
2-0 Markus Jensen (17.)
3-0 Oliver Roche (21.)
4-0 Viktor Hansen (24.)
5-0 Markus Jensen (40.)

Kampens forløb:
U15-drengene havde lørdag besøg af Vejle Boldklub i drengenes ellevte turneringskamp. De første ti havde kun budt på et enkelt nederlag, og derfor er det et OB-hold, der har kurs mod turneringssejren.

Den kurs fortsatte de lørdag eftermiddag, da det allerede efter 17 sekunders spil blev 1-0 til striberne. Max Ejdum forlod næsten denne planet, da han sprang til vejrs og headede bolden i dybden til Oliver Roche. Han sprintede fra Vejle-spillerne, hvorefter han uden de store problemer sikkert sparkede bolden i nettet.

OB-spillerne bankede afsted, og de producerede massevis af chancer. Alligevel måtte vi frem til det 17. minut, inden nettet igen blafrede. Det skete efter fornemt forarbejde fra Gustav Vinter, der straffede vejlensernes højreback, da han flot satte Markus Jensen op til 2-0 scoringen.

Kort efter gjorde Oliver Roche det til 3-0, og umiddelbart efter udbyggede striberne føringen yderligere, da Viktor Hansen scorede til 4-0 efter et hjørnespark.

Anden halvleg var til trods for en stærk spillemæssig, stribet præstation knapt så målrig, og vi blev kun forkælet med en enkelt scoring, som blev sat ind af Markus Jensen fem minutter efter anden halvlegs start. Derudover var der masser af stribede muligheder, mens vejlenserne kun fik en enkelt, da striberne med fire U14-spillere i truppen kørte en sikker sejr på 5-0 i land.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Jeg synes, vi har arbejdet hen imod det her niveau gennem hele turneringen. I sidste weekend spillede vi en rigtig god kamp i Herning, og jeg synes måske endda, at vi topper den i dag med en endnu stærkere præstation – igen mod en dygtig og hårdtarbejdende modstander.

Selvom vi ikke lavede så mange mål i anden halvleg, er jeg meget tilfreds med den. Den brugte vi til at udvikle vores spillestil og individuelle fokuspunkter. Så det blev ikke bare en kamp, hvor det handlede om at vinde så stort som muligt, men i højere grad en kamp, hvor vi arbejde med vores værdier i forhold til, hvordan vi gerne vil udvikle vores OB-DNA.

Når vi så leverer så stærk en præstation, samtidig med at det er holdets synergi, der fremstår som den bærende kræft så bliver jeg sgu ærlig talt en smule stolt over drengene. Det gør mig samtidig optimistisk i forhold til, at jeg tror på, vi kan tage nogle af de her ting med til Belgien i næste weekend, hvor vi med garanti får brug for alt, hvad vi har lagt på vores spil – og nok også mere til, når vi lørdag møder FC Barcelona.

OB’s holdopstilling:
Magnus Nielsen – Valdemar Astrup, Viktor Hansen, Hjalte Gaarde, Emil Jessen – Max Ejdum, Frederik Mahler, Kristoffer Jørgensen, Gustav Vinter – Oliver Roche, Markus Jensen
Bænken: Elias Hansborg, Andreas Tomaselli, Law Tham Kuu

Næste kamp:
Kevin De Bruyne Cup: https://www.kdbcup.be/live
Lørdag d. 25. maj, kl. 10:30, FC Barcelona – OB
Lørdag d. 25. maj, kl. 15:30, OB – KAA Gent

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik