Annonce
Annonce
U15 sluttede året af med endnu en sejr
Nyt fra U15

U15 sluttede året af med endnu en sejr

28 nov 2021
Annonce

Ådalen dannede ramme om årets sidste kamp for U15-striberne, der afsluttede et flot efterår med en sejr på 3-2 over Esbjerg fB.

Annonce

U15-Ligaen
Lørdag d. 27. november kl. 12.30, Ådalen
OB-Esbjerg 3-2 (2-1)
1-0 William Martin (14.)
1-1 Noah Buttgereit (15.)
2-1 Mikkel Juul Jørgensen (20.)
2-2 Andreas Kristensen (48.)
3-2 William Martin (69.)

Kampens forløb:
I årets sidste kamp skulle U15-holdet forsøge at lukke et fremragende efterår af med en sejr, hvor de ligeså kunne gå velfortjent på juleferie.  

Forventningerne var høje til lørdagens kamp, og begge hold formåede da også at underholde de fremmødte tilskuere med både store chancer og flotte mål.

Vi skulle knap et kvarter ind i første halvleg, før OB fik prikket hul på målbylden. Med en fornem stikning fra Victor Vestby på tværs af banen, blev et angreb etableret og endte for fødderne af William Christian Martin, der med en følt vrist fik sparket bolden i kassen til 1-0. Føringen holdt desværre ikke længe, og blot ét minut senere fik Esbjerg svaret igen på en kontra og udlignet til 1-1.  

Udligningen gav lidt ro for Esbjerg – troede de – men OB ville det anderledes, hvorfor de blot fem minutter senere igen kunne bringe sig foran. I forlængelse af et flot eksekveret hjørnespark endte bolden for fødderne af Mikkel Juul Jørgensen, der let kunne sparke bolden i kassen til 2-1.

Anden halvleg blev heller ikke kedelig, da begge hold var klar på at tage sejren. Desværre kom Esbjerg ud fra pausen med mest power, hvor de efter knap ti minutter igen udlignede på en stribet forsvarsfejl.

Afgørelsen lod vente på sig, men heldigvis var det ventetiden værd. Med blot ti minutter tilbage af kampen får Richard Emil Helveg bolden på venstre kant, og med et præcist indlæg i feltet fandt han William Martin, der med en førsteberøring kunne score endnu et mål, som sikrede et flot slutresultat på 3-2 til striberne.

Kommentar fra Niklas Vincentz:

Vi spiller en stabil og kontrolleret kamp langt hen ad vejen. Første halvleg kontrollerer vi fornuftigt, hvor vi har fin ro i vores spil på bolden og finder nogle fine løsninger. Dette gælder også de første 25 minutter af anden halvleg. Desværre får vi ikke skabt vanvittigt mange chancer, og gennembrudsspillet mangler lidt. Omvendt er jeg meget tilfreds med, vi laver to mål efter indlæg. Noget vi har arbejdet på og snakket en del om.

Vi holder Esbjerg fra chancer i mere eller mindre hele kampen. Deres to mål kunne sagtens have været undgået, men vi må også erkende, vi er voldsomt heldige med, at de brændte kampens suverænt største chance i overtiden. Drengene sluttede fortjent med en sejr, og de kan gå på julepause efter et flot halvår.

Vi har rykket os som individer og som hold, hvor vi har præsteret 2,4 point i snit, og vi overvintrer på andenpladsen efter et rigtig godt FC Nordsjælland hold. Nu skal vi alle nyde december måned, og så starter en vinteropstart med mange fede træningskampe, inden turneringen skydes i gang igen i slut februar. 

OB’s holdopstilling:
Marcus Eskildsen, Bertram Nygaard-Johansen, Richard Emil Helveg, Viktor Bender Larsen (Tristan Panduro, 41.), Mikkel Juul Jørgensen, Noah Hovgaard Lassen, Victor Vestby, Hjalte Boe Rasmussen (Tobias Hansen, 41.), Gustav Wulff (Frederik Byrrisen, 70.), Mads Riis Abrahamsen, William Christian Martin

Næste kamp: Lørdag d. 26. februar kl. 12.30, OB-Randers FC, Ådalen

Annonce