IMG_3936

19.11.2018 23:34

En skidt start på sæsonen gør, at U15 kun bliver nummer tre, selvom det i de sidste otte runder blev til syv sejre for de unge striber.

U15 Liga 1
Søndag 18. november kl. 13:00, Ådalen
OB – FC Skanderborg 3-1 (2-0)
20. min. 1-0 Tobias Augustinus-Jensen
30. min. 2-0 Gustav Vinter
44. min. 2-1
56. min. 3-1 Tobias Augustinus-Jensen

Truppen til kampen:
Magnus Nielsen, Emil Jessen, Frederik Mahler, Frederik Tao, Gustav Vinter, Karl Emil Callesen, Kasper Nyegaard, Kristoffer Jørgensen, Marius Uhd, Max Ejdum, Tobias Augustinus-Jensen, Valdemar Astrup, Victor Birkholm, Viktor Hansen

Ligesom U14- og 16-drengene spillede U15-drengene søndag også deres sidste kamp i denne sæson. Det gjorde de, da FC Skanderborg gæstede Ådalen. Første kamp mellem de to hold endte med en OB-sejr på 4-1, i en kamp hvor Skanderborg havde været rigtig farlige på omstillinger.

Søndag lignede det dog, at striberne havde fået bedre styr på dem. Det hang også sammen med, at spillet virkelig flød for OB-drengene. Der blev skabt et væld af chancer mod et hårdt kæmpende Skanderborg-hold, som havde taget en særdeles dygtig keeper med til Odense.

Han holdt buret rent i 20 minutter, inden Tobias Augustinus-Jensen efter flot forarbejde fra Leonardo Han kunne bringe OB foran med 1-0.
Ti minutter senere kom OB så på 2-0, og denne gang var Tobias Augustinus-Jensen i oplæggerens rolle, da han inde i feltet fandt Gustav Vinter, som sikkert kunne sparke OB foran med 2-0 kort inden pausen.

Siden scoringen til 1-0 havde FC Skanderborg været bedre med i kampen, og gæsterne kom også glimrende ud fra pausen. De fik forstyrret OB’s opspil, der foregik længere tilbage på banen end i de første tyve minutter, og derfor kom de også tættere på at lykkes med en omstilling mod OB-forsvaret.

Små ti minutter inde i anden halvleg fik gæsterne så reduceret og bragt spænding tilbage i opgøret. Det var dog som om, striberne igen strammede grebet efter scoringen til 2-1. Skanderborg kom i hvert fald ikke frem til det store, inden Tobias Augustinus-Jensen med et kvarter tilbage kunne sparke op på 3-1 efter et oplæg fra Marius Uhd.

Der skete ikke det vilde i slutningen af kampen, der endte med en stribet sejr på 3-1 over FC Skanderborg.