IMG_4558

03.09.2018 14:04

U15-drengene måtte nøjes med 2-2 i Kolding, selvom striberne efter første halveg var oppe med 2-1.

U15 Drenge Liga 1
Lørdag den 3. september, Kolding
Kolding IF - OB 2-2 (1-2)
3. min. 0-1 Tobias Jensen
6. min. 1-1
15. min. 1-2 Tobias Jensen
50. min. 2-2

Truppen:
Oscar Kristensen, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Victor Birkholm, Marius Uhd, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Philip Birkholm, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Kristoffer Jørgensen

OB kom ud til kampen i Kolding for fuld udblæsning og tvang fra første fløjt hjemmeholdet i defensiven med et hårdt pres. Det udmøntede sig i en scoring allerede efter tre minutter, da Tobias Jensen stjal bolden fra modstanderens keeper.

Kolding svarede dog igen blot få minutter senere på et hjørnespark, hvor OB måtte erkende, at de alligevel ikke havde været helt klar fra start, da de missede deres markering fuldstændig efter en fin kombination af værterne.

Tobias Jensen beholdt dog sit momentum fra første mål og fandt igen vej til netmaskerne efter et kvarters spil, da fynboerne vandt bolden tæt på jydernes mål, og han resolut sparkede den ind under overliggeren.

Selvom kampen længe så ud til at falde ud til odenseanernes fordel, da de trykkede på med stort overtag i spillet og også fik store tilbud til at lukke kampen, så ændrede kampbilledet sig, da Oliver Roche, måtte forlade banen med et gult kort. Det gav ekstra energi til Kolding og skabte usikkerhed hos OB, der måtte se deres tre point blive forvandlet til et enkelt, da udligningen faldt på en omstilling halvtreds minutter inde i kampen.

Selvom begge hold trykkede på for et sejrsmål, blev det ved de 2-2, som var et fair resultat i en kamp, der først for alvor blev virkelig spændende til sidst, men som så sandelig også indhentede det forsømte fra første halvleg.