U15 starter sæsonen mod duelstærke Horsens
Nyt fra U15

U15 starter sæsonen mod duelstærke Horsens

13 aug 2020

AC Horsens er nyt hold i U15 Ligaen, og det bliver derfor et spændende opgør, som vi lægger ud med, når vi lørdag kl. 12.30 gæster CASA Arena.

Efter en længere pause er U15-drengene kommet godt i gang igen med en lovende opstart inden en tæt sæson venter i U15 Ligaen.

- Vi glæder os til en god sæson, hvor vi ved, at matchningen er på det ypperste. Jeg forventer, at rækken bliver forholdsvis lige, hvor 6-7 hold vil skille sig ud, og dem skal vi helst være i blandt. Hen over sommeren har vi fået tilgang af Lucas Hansen fra Middelfart, men eller er det mange af de drenge, som har været her i flere år, der udgør stammen på holdet, siger U15-cheftræner, Niklas Vincentz.

Under opstartens træningskampe har OB’erne mødt AaB og AGF i to tætte kampe, mens sejren mod Helsingør aldrig rigtigt var i fare.

- Nu venter turneringens første kamp, og alt er lidt usikkert. Det er vores første turneringskamp, og det skal vi være klar til. Vi skal være klar til at udfordre og tage teten, og så skal vi lukke ned for de dyder, som Horsens har. Horsens er nye i ligaen, og det gør usikkerheden endnu større, når vi ikke ved, hvad de kommer med. De har mødt Lyngby, og vi ved, at de kommer med et løbestærkt og duelstærkt hold. Horsens bød Lyngby godt op til dans med deres aggressive udtryk, så det bliver spændende, og vi glæder os til at møde dem, siger Niklas Vincentz.

AC Horsens – OB i U15 Ligaen spilles lørdag kl. 12.30 på CASA Arena.