13.09.2021 15:34

U15-drengene var i weekenden i Randers, og her måtte de desværre indkassere sæsonens første pointtab, da de tabte 3-1 til Randers FC.

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
Det blev desværre til et unødvendigt nederlag i Randers. Efter de første par minutters kaos, så sætter vi os rigtig godt på kampen og spiller fint uden at skabe nogle chancer. Ud af det blå og nærmest første gang Randers rører bolden, så scorer de, efter et mål vi forærer dem.

Herfra forsøger vi fortsat at tage initiativet og sætte os på kampen, men det bliver med for lidt kvalitet, og vi mangler lyst til at angribe.

Efter en halv time koger vi på et simpelt indkast, og Randers FC udbygger føringen til 2-0. Fra anden halvlegs start kører vi godt på og sværmer omkring deres felt, bl.a. via en del indlæg. Men som det skulle være i søndags, så var Randers giftige, da chancen bød sig, og efter flot kombinationsspil spillede de os tynde, og de fik tilkæmpet sig et straffespark som de scorede på.

Ros til drengene for fortsat at klø på og de udviser en god energi i en svær situation. Vi tilspiller os nogle fine muligheder, men det bliver ved en reducering af William Martin efter et frispark fra siden. Vi er meget fattede efter det nederlag, ligesom vi er afklarede med, hvad der manglede, og den læring må vi tage med os videre, i de øvrige kampe der kommer.