IMG_4504

17.09.2018 11:49

Der var chancer nok til at få et godt resultat, men alligevel tabte U15-drengene i weekenden med 2-0 til Vejle.

U15 Drenge Turneringskamp
Søndag den 16. september, Kunstgræsbanen i Ådalen
OB - Vejle 2-0
22. min. 0-1
65. min. 0-2

Truppen:
Oscar Kristensen, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Victor Birkholm, Marius Uhd, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Karl-Emil Callesen, Kristoffer Jørgensen, Emil Jessen

Selvom striberne kom bedst fra land med et overtag i starten af kampen, så var det Vejle, der kom foran på hjørnespark efter cirka tyve minutter. OB fik bolden over stregen bare fem minutter senere, men målet blev dømt offside, så VB gik til pause med en føring på 1-0.
Anden halvleg startede skidt for hjemmeholdet, da de tidligt kom i undertal grundet en advarsel, og selvom undertalsperioden blev afværget fint, så fandt odenseanerne aldrig helt de samme takter fra første halvleg.
Der var dog stadig flere angreb og afslutninger fra OB, som måtte ærgre sig over at ramme træværket i flere omgange og uden held trykkede på for et udligningsmål. Det blev, dog gæsterne der lukkede og slukkede i de sidste minutter med deres anden scoring på hjørnespark i kampen.