U15 tabte træningskamp mod AaB
Nyt fra U15

U15 tabte træningskamp mod AaB

26 nov 2018

U15-drengene tabte med 4-2 til AaB, da de to hold søndag tørnede sammen på kunstgræsbanen hos Middelfart G & BK.

U15 Drenge-træningskamp
Søndag den 26. november, Kunstgræsbanen i Middelfart
OB - AaB 2-4 (0-2)
8. min. 0-1 AaB
29. min. 0-2 AaB
36. min. 0-3 AaB
41. min. 0-4 AaB
50. min. 1-4 Oliver Roche
45. min. 2-4 Oliver Roche (Max Ejdum)

Truppen:
Oskar Kristensen, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Gustav Vinter, Max Ejdum, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han, Emil Jessen

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det var en sindssygt fed kamp at spille. Den var knapt så intens og fysisk som mange af vores andre topkampe ellers er. Det var med to godt strukturerede hold, der udkæmpede en form for stillingskrig kampen igennem, hvor der blev givet og taget i begge ender.
Det var vores næstsidste kamp i år, og vi er lidt skuffede over, at vi ikke var skarpere i felterne i forhold til ikke at give store chancer væk, og til selv at score mål.

Vi er dog rigtig glade for, at vores spil udvikler sig, og vi laver et par fine scoringer i søndagens kamp mod AaB. Så vi håber på, at vi med en god præstation på Farum Park kan gå på kampferie med et godt aftryk fra 2018, mens vi glæder os til at udvikle os endnu mere i 2019.

Sidst, men absolut ikke mindst skal der lyde et rigtig stort tak til vores samarbejdsklub, Middelfart G & BK, der lod os afvikle både U13-drengenes og vores kamp mod AaB på deres to kunstgræsbaner.

Næste kamp:
Søndag 2. december kl. 12:30, FCN – OB, Farum Park

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik