Annonce
Annonce
U15 tog fjerde sejr i træk
Nyt fra U15

U15 tog fjerde sejr i træk

19 sep 2022
Annonce

U15-drengene tog lørdag imod Vejle Boldklub hjemme i Ådalen, og det blev en kamp, hvor de unge striber skulle kæmpe til det sidste, inden sejrsmålet kom.

Annonce

U15-Ligaen, Runde 4
Lørdag den 17. september kl. 12.30, Ådalen

OB – Vejle Boldklub 1-0 (0-0)
1-0 Lucas Bryde Bolvinkel (79.)

Kampens Dommer: Lasse Ahlqvist

Første halvleg sad U15-drengene på spillet og kom også frem til en del fornuftige chancer, men gennembrudsspillet manglede den sidste kvalitet. Samtidigt brugte Vejle Boldklub mange spillere i deres opbygning, så vores første pres havde lidt svære betingelser, men så snart de nærmede sig vores banehalvdel, stod spillerne rigtig godt på banen og holdt Vejle væk fra vores felt, så spillerne kunne gå til pause ved stillingen 0-0.

Anden halvleg var meget det samme som den første, men vi havde dog et lidt større spilovertag, og med otte minutter tilbage af kampen lykkedes vi endelig med at med at få bolden i kassen.

En fin spilvending endte ved Lucas Bryde, som fikst fik spillet 1-2 med Viktor Bender for derefter at tage et træk forbi en vejlenser, inden han sparkede bolden tørt i kassen.

De sidste minutter håndterede spillerne fremragende, og der var udligningen var ikke i fare.

Kommentar fra U15-cheftræner, Thomas Skou Jensen:
- Det var en ganske udmærket præstation af drengene, som viste stor modenhed og kvalitet i opbygningen og i de defensive faser. Selvfølgelig skal vi være skarpere på den sidste tredjedel, men det skal nok komme, sagde U15-cheftræner, Thomas Skou Jensen, efter kampen.

OB’s startopstilling:
Tobias Elnegaard, Noah Damsø (Christian France Ponce, 50.), Lucas Bryde Bolvinkel, Victor Vestby, Malik Jensen, Yehya Abou-Lebde, Magne Hansen (Mads Jørgensen, 75.), Sebastian Mørk, Viktor Bender Larsen, Hjalte Boe (Semih Sevik, 59.), Kevin Celik.

Bænken:
Hubert Jørgensen, Christian France Ponce, Semih Sevik, Mads Jørgensen

Næste kamp:
Lørdag den 17. september kl. 12.30 mod Vejle Boldklub, Ådalen.

Annonce