Annonce
Annonce
U15-, U17-, og U19-drengene får besøg af Esbjerg fB
Akademi, Nyt fra U15, Nyt fra U17, Nyt fra U19

U15-, U17-, og U19-drengene får besøg af Esbjerg fB

31 okt 2020
Annonce

Niklas Vincentz, Ivan Poulsen og Kim Engstrøm ser her frem mod lørdagens opgør mod Esbjerg fB, hvor vi sender vores U15-, U17- og U19-hold i kamp mod vestjyderne.

Annonce

Lørdag står i Akademiets tegn, når både U15-, U17- og U19-drengene på hjemmebane får besøg af Esbjerg fB. Vi har taget en snak med de tre OB-cheftrænere om deres forventninger til mødet med vestjyderne.

U15-cheftræner Niklas Vincentz:
- Vi ser rigtig meget frem til en forhåbentlig god fodboldkamp, når Esbjerg fB kommer på besøg. Vi skal fortsætte med at gøre mange af de samme ting, som vi gjorde mod AGF. Det var en god kamp på rigtig mange parametre, hvor vi manglede få ting, for at vi kunne tage sejren med hjem.

- I forhold til den kamp skal vi investere mere i afslutningsspillet, og vi skal være mere omhyggelige på egen banehalvdel – både i forhold til opbygningsspillet og når vi forsvarer os. Kampen i Aarhus skulle vi ikke have tabt. Det endte vi dog med at gøre, og derfor er det endnu vigtigere at vi lægger på i dagens kamp mod Esbjerg fB, for så mener jeg helt bestemt, at vi har muligheder for at komme tilbage på sejrssporet.

U17-cheftræner Ivan Poulsen:
- Vi plejer altid at spille nogle gode og seværdige fodboldkampe mod Esbjerg fB, og jeg forventer absolut ikke at denne lørdag bliver en undtagelse. Vi skal på banen for at revanchere os, og efter en dårlig kamp i sidste weekend har vi allerede set den første reaktion. Drengene har trænet virkelig godt, både når det kommer til intensitet og kvalitet, så det skal vi naturligvis bringe med ind i kampen.

- Når alt det er sagt, så er vi bevidste om, at EfB kommer med alt, hvad de har, hvilket blandt andet er masser af selvtillid efter to sejre i deres to seneste kampe. Derfor bliver det vanskeligt, men jeg tror på, at vi har, hvad der skal til for at gøre det til en både seværdig og succesfuld fodboldkamp for os.

U19-cheftræner Kim Engstrøm:
- Den gode form vi er inde i, skal vi fortsætte, og derfor glæder vi os rigtig meget til lørdagens kamp mod Esbjerg fB. Vi håber, at vi kan fortsætte de gode takter fra vores fire seneste kampe. Esbjerg kommer med samme forhåbning, eftersom de i deres fire seneste kampe har hentet ti point – og endda har vundet de tre seneste. Så det er to formstærke mandskaber, der tørner sammen, og det, er jeg overbevist om, kommer til udtryk i kampen.

- EfB er gode; specielt i den fremadrettede del af spillet, ligesom de er stærke på det fysiske parameter. Den fysik de kommer med, skal vi være i stand til at stå imod, ligesom vi skal være på tæerne på alle standardsituationer, hvor de har været rigtig stærke i starten af sæsonen.

- Vi har dog også en klar forventning om, at vi kommer til at give dem kamp til stregen. Formår vi at bringe den samme energi, power og aggressivitet ind i kampen, som vi har gjort i de seneste, så har vi niveauet til at slå dem og dermed fortsætte vores vej mod toppen af U19-Ligaen, som er ved at knække over på midten.

U15-, U17-, og U19-drengene spiller alle i Ådalen, men der er desværre ikke adgang for tilskuere grundet COVID-19.

Annonce