U15 vandt efter vanvittig afslutning
Nyt fra U15

U15 vandt efter vanvittig afslutning

19 mar 2019

U15-drengene var bagud ved pausen, men vandt alligevel med 4-3 på udebane mod SønderjyskE efter en vanvittig afslutning.

U15 Drenge Liga 1
Lørdag den 16. marts 2019, Haderslev Idrætscenter
Haderslev - OB 3-4 (1-0)
10. min. 1-0 
50. min. 1-1 Hjalte Gaarde
55. min. 1-2 Oliver Roche
60. min. 2-2 
60. min. 2-3 Oliver Roche
70. min. 3-3 
70+1. min. 3-4 Hjalte Gaarde

Truppen:
Marcus Alstrup, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Max Ejdum, Hjalte Gaarde, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Marcus Alstrup, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han

Kampens forløb:
En lige og forholdsvist velspillet U15 kamp i Haderslev udviklede sig lørdag formiddag til en dramatisk rutsjebanetur i anden halvleg, hvor målscoringen også eksploderede med hele seks styk i de sidste 20 minutter.
Det var en stillingskrig i de første 35 minutter af kampen, hvor ingen af holdende kunne tilkæmpe sig et endeligt overtag. OB forsøgte at finde muligheder med bolden, men endte med at give deres modstandere flere muligheder på omstillinger, og hjemmeholdet fik også bragt sig foran inden pausen, hvor de efter de første 35 minutter var foran med 1-0.

OB satte sig tungere på kampen i anden halvleg, hvor det var striberne, der skabte chancerne, og tyve minutter efter startfløjtet til anden halvleg var det OB, der var på sejrskurs. Hjemmeholdet svarede dog stærkt igen med en udligning bare fem minutter efter.
Det ville striberne dog ikke finde sig i, og efter et effektivt begyndelsesspark fik Oliver Roche en kæmpe chance, og han bragte OB foran med 3-2.

Nu førte striberne igen an indtil kampens sidste minut, hvor et straffespark og keeperudvisning fik sønderjyderne tilbage i kampen med en udligning til 3-3, inden vi kun manglede en god håndfuld tillægsminutter af kampen.
Fynboerne skulle dog kun bruge et enkelt minut i overtiden på at lave sejrsmålet, inden de, med to spillere i undertal som følge af gule kort, kunne fighte sejren hjem til sidst i en vild kamp.

Kommentar fra Ulrik Bredegaard:
Det var en af de kampe, vi nok ikke lige glemmer foreløbigt. Jeg har egentlig ikke så meget at sige om selve spillet, for det der fylder noget efter sådan en oplevelse, det er for mig at se helt klart det fællesskab, der opstår, når man møder modstand og kæmper sammen for til sidst at få succes.

Det adrenalinsus, vi oplevede ved at få sejren til sidst, udvikler vores hold mindst ligeså meget som endeløse træningstimer, fordi det er her, drengene lærer vigtigheden og glæden ved at arbejde stenhårdt i fællesskab, og den evne bliver mindst ligeså værdifuld for dem i deres fremtidige fodboldkarriere som alt mulig andet.

Næste kamp:
Søndag 24. marts kl. 15:00, OB – FCM, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik