19.03.2019 10:01

U15-drengene var bagud ved pausen, men vandt alligevel med 4-3 på udebane mod SønderjyskE efter en vanvittig afslutning.

U15 Drenge Liga 1
Lørdag den 16. marts 2019, Haderslev Idrætscenter
Haderslev - OB 3-4 (1-0)
10. min. 1-0
50. min. 1-1 Hjalte Gaarde
55. min. 1-2 Oliver Roche
60. min. 2-2
60. min. 2-3 Oliver Roche
70. min. 3-3
70+1. min. 3-4 Hjalte Gaarde

Truppen:
Marcus Alstrup, Frederik Tao, Frederik Mahler, Kasper Nyegaard, Viktor Hansen, Valdemar Astrup, Tobias Jensen, Max Ejdum, Hjalte Gaarde, Oliver Roche, Karl-Emil Callesen, Marcus Alstrup, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han

En lige og forholdsvist velspillet U15 kamp i Haderslev udviklede sig lørdag formiddag til en dramatisk rutsjebanetur i anden halvleg, hvor målscoringen også eksploderede med hele seks styk i de sidste 20 minutter.
Det var en stillingskrig i de første 35 minutter af kampen, hvor ingen af holdende kunne tilkæmpe sig et endeligt overtag. OB forsøgte at finde muligheder med bolden, men endte med at give deres modstandere flere muligheder på omstillinger, og hjemmeholdet fik også bragt sig foran inden pausen, hvor de efter de første 35 minutter var foran med 1-0.

OB satte sig tungere på kampen i anden halvleg, hvor det var striberne, der skabte chancerne, og tyve minutter efter startfløjtet til anden halvleg var det OB, der var på sejrskurs. Hjemmeholdet svarede dog stærkt igen med en udligning bare fem minutter efter.
Det ville striberne dog ikke finde sig i, og efter et effektivt begyndelsesspark fik Oliver Roche en kæmpe chance, og han bragte OB foran med 3-2.

Nu førte striberne igen an indtil kampens sidste minut, hvor et straffespark og keeperudvisning fik sønderjyderne tilbage i kampen med en udligning til 3-3, inden vi kun manglede en god håndfuld tillægsminutter af kampen.
Fynboerne skulle dog kun bruge et enkelt minut i overtiden på at lave sejrsmålet, inden de, med to spillere i undertal som følge af gule kort, kunne fighte sejren hjem til sidst i en vild kamp.