Annonce
Annonce
U15 vandt pokalen efter straffesparks-konkurrence
Nyt fra U15

U15 vandt pokalen efter straffesparks-konkurrence

17 jun 2022
Annonce

Onsdag aften var U15-drengene taget til Næsby, hvor de skulle tage del i en intens kamp om DBU Fyns Ungdomspokal. Finalen blev afgjort efter straffesparkskonkurrence, og dermed sikrede vi os klubbens fjerde DBU Fyns Ungdomspokal i sæsonen.

Annonce

DBU Fyns Ungdomspokal 2022 U15
Onsdag den 15. juni kl. 19.45, ALPI Arena Næsby

Næsby BK – OB 1-1 (0-0) (5-6 efter straffesparkskonkurrence)
0-1: Victor Vestby (Straffe) 45’
1-1: Julian Vitus Pedersen 70’

Straffesparkskonkurrence:
Næsby BK: Frederik Byrrisen
OB: Vitus Friis
Næsby BK: Hjalte Gitz Christensen
OB: Mads Riis Abrahamsen
OB: Gustav Wulff
Næsby BK: Silas Degn
OB: William Christian Martin
Næsby BK: Julian Vitus Pedersen
OB: Mikkel Juul Jørgensen

Gule kort:
Næsby BK:
Mads Andersen
OB:
Mads Riis Abrahamsen

Kampens forløb:
Pokalfinalen dannede ramme for U15-drengenes sidste kamp i sæsonen, og vi vidste, at opgaven ville være hård, da flere spillere var trætte efter turen til Holland, og fordi flere spillere var afsted til landsholdssamling.

Næsby BK begyndte kampen med udgangspunkt dybt i banen, hvorfra de satsede på kontramulighederne, mens vi selv havde svært ved at ramme vores spilmæssige niveau. Heldigvis kunne spillernes mentale styrke tage over, og derfor fik de stribede odenseanerne holdt sig inde i kampen.

Kort tid efter anden halvleg blev fløjtet i gang, blev Noah Lassen tacklet for hårdt i feltet, hvilket gav et straffespark, som Victor Vestby sendte i nettet.

I løbet af kampen var det os, der primært havde bolden, men uden vi egentlig blev farlige, og derfor kunne Næsby BK også udligne med kun to minutter til slutfløjt.

Kort efter var det os, der havde muligheden for at score igen, men desværre manglede den sidste centimeter. Kampen endte 1-1 i ordinær tid, og derfor skulle den afgøres i straffesparkskonkurrence.

Vores dygtige målmand Marcus Eskildsen, reddede Næsby BK’s andet spark, og derfor var vi foran indtil det femte spark, hvor vi desværre ikke formåede at score. Heldigvis var Marcus klar til at levere endnu en redning på hjemmeholdets sjette spark, og da Mikkel Juul Jørgensen sendte det sidste spark ind, var det os, der kunne løfte pokalen. Og fuld fortjent blev Marcus Eskildsen kåret til årets pokalfighter.

Kommentar fra cheftræner, Thomas Skou Juul Jensen:
- Jeg synes drengene skal have ros for at komme ud og vinde, når man tænker på det program, de har haft. De kan godt være stolte af, hvordan de har håndteret alle de kampe, som de har spillet her til sidst. Det har været en flot præstation, og det været bedre, end vi turde håbe på.

OB’s holdopstilling:
Noah Hovgaard Lassen – Victor Vestby – Bertram Nygaard-Johansen – Malik Jensen – Marcus Eskildsen – Gustav Wulff – Hjalte Boe – Vitus Friis – Tobias Hansen – Valdemar Bolander Hansen – Marius Riis Rasmussen.

Bænken:
William Christian Martin – Mikkel Juul Jørgensen – Mads Riis Abrahamsen.

Annonce