Annonce
Annonce
U15 vandt sikkert over AaB
Nyt fra U15

U15 vandt sikkert over AaB

07 apr 2021
Annonce

U15-drengen vandt overbevisende med 4-0 over AaB i en kamp, hvor vi skabte pænt med chancer, og samtidig holdt nordjyderne fra at skabe chancer.

Annonce

U15-Ligaen
Mandag 5. april kl. 15.00, Ådalen
OB – AaB 4-0 (3-0)
1-0 Valdemar Grymer (13.)
2-0 Elvar Örn Petersen (22.)
3-0 Valdemar Grymer (34.)
4-0 Valdemar Grymer (71.)

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:
Det var dejligt for os endelig at vinde igen. Selvom vi kun skal to kampe tilbage, så skal vi helt tilbage til den 5. december grundet coronapausen, så det var en dejlig følelse igen at få.

Kampen var desværre ikke så god, og niveauet var lavt i kampen. Begge hold lavede mange uprovokerede fejl, hvilket også kan ses på de to første scoringer i kampen. Det har været kendetegnende for vores kampe her i starten efter corona, og forhåbentlig skyldes det en anderledes opstart for alle hold.

Modsat kampen mod Brøndby synes jeg ikke, at jeg så er OB-hold, der leverede den arbejdsindsats, vi forventer at se, og vi viste ikke de værdier frem, som vi skal gennem en hel fodboldkamp.

Når alt det er sagt, så var vi det bedste hold på banen. Vi vandt fuldt fortjent, og vi skabte også chancer til en endnu større sejr, mens AaB stort set ikke skabte noget i den anden ende af banen.

OB:
Janus Holm Land, Andreas Tomaselli, Tobias Slotsager, Tobias Lund Jensen, Magnus Andersen, Valdemar Grymer, Nikolaj Juul-Sandberg, Lucas Hansen, Sebastian Zografos, Max Albæk Andersen, Elvar Örn Petersen
Bænken: Noah Lassen, William Martin, William Kjersgaard

Næste kamp:
Lørdag d. 10. april kl. 12:30, Vejle Boldklub – OB, VB Parken

Annonce