Annonce
Annonce
U15 vandt vigtig kamp i Esbjerg
Nyt fra U15

U15 vandt vigtig kamp i Esbjerg

06 jun 2023
Annonce

U15 vandt en hårdt tilkæmpet kamp mod EfB i Esbjerg lørdag, og holder dermed liv i mesterskabskampen.

Annonce

U15 Ligaen, Runde 25
Den 3. juni kl. 12.00

EfB – OB 0-1 (0-0)
0-1: Hjalte Boe (65.)

Kampens dommer:
Frederik Rosander Andersen

Kampens forløb:
I første halvleg havde vi mest boldbesiddelse, mens EfB lå og ventede på at slå til på kontraangreb. Begge hold skabte flere store chancer, men det lykkedes ingen af dem at få bolden i nettet. Kampen var tæt og intens, og begge forsvarslinjer stod solidt imod presset.

Anden halvleg udviklede sig til en mere kaotisk affære, og vi  havde svært ved at finde rytmen i deres spil. Trods udfordringerne lykkedes det holdet at slå et frispark ind i EfB's straffesparksfelt. Efter en flot redning fra EfB's målmand var det Hjalte Boe, der var hurtigst til at reagere på situationen og sendte bolden i nettet. Målet blev kampens eneste, og vi  trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 1-0 sejr.

Efter lørdagens sejr, er der nu kun en ligakamp tilbage i en sæson, hvor det stadig er muligt for de fynske drenge at vinde mesterskabet.

OB’s startopstilling:
Tobias Elnegaard, Noah Damsø, Semih Sevik, Magne Hansen, Malik Jensen (Salem Strasevic, 64.), Yehya Abou-Lebde (Sebastian Mørk, 78.), Christian France Ponce (Emil Knoldsborg-Johansen, 45.), Viktor Bender Larsen, Hjalte Boe, Victor Vestby, Sebastian Mørk (Kevin Celik, 73.)

Bænken:
Emil Knoldsborg-Johansen, Hubert Jørgensen, Salem Strasevic, Kevin Celik

Næste kamp:
Lørdag den 17. juni kl. 13.00 mod AC Horsens, Jacobsen Plus – Kunst Arena 2

Annonce