DSC00654

06.06.2023 07:49

U15 vandt en hårdt tilkæmpet kamp mod EfB i Esbjerg lørdag, og holder dermed liv i mesterskabskampen.

U15 Ligaen, Runde 25
Den 3. juni kl. 12.00

EfB – OB 0-1 (0-0)
0-1: Hjalte Boe (65.)

Kampens dommer:
Frederik Rosander Andersen

I første halvleg havde vi mest boldbesiddelse, mens EfB lå og ventede på at slå til på kontraangreb. Begge hold skabte flere store chancer, men det lykkedes ingen af dem at få bolden i nettet. Kampen var tæt og intens, og begge forsvarslinjer stod solidt imod presset.

Anden halvleg udviklede sig til en mere kaotisk affære, og vi  havde svært ved at finde rytmen i deres spil. Trods udfordringerne lykkedes det holdet at slå et frispark ind i EfB's straffesparksfelt. Efter en flot redning fra EfB's målmand var det Hjalte Boe, der var hurtigst til at reagere på situationen og sendte bolden i nettet. Målet blev kampens eneste, og vi  trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 1-0 sejr.

Efter lørdagens sejr, er der nu kun en ligakamp tilbage i en sæson, hvor det stadig er muligt for de fynske drenge at vinde mesterskabet.