U16-drengene vandt forårets første kamp
Akademi

U16-drengene vandt forårets første kamp

18 mar 2019

Lørdag spillede U16-drengene forårets første turneringskamp, hvor det blev til en sejr på 3-0 over Middelfart G & BK.

U16 Liga 1
Lørdag 16. marts kl. 13:00
OB - MG & BK 3-0 (1-0)
1-0 Emmanuel Yeboah
2-0 Johan Blirup
3-0 Johan Blirup

Truppen:
Tobias Jakobsen, Jakob Gaarde, Frederik Lebæk, Oliver Hansen, Aske Adelgaard, Asbjørn Larsen, Magnus Saaby, Johan Blirup, Jakob Okkels, Luca Kjerrumgaard, Emmanuel Yeboah, Isak Jensen, Mathias Lorentzen, Emil Jessen (U15)

Kommentar fra cheftræner Nicolas Arvid Hedeman:
- Vi vidste på forhånd, at det ville blive en kamp, hvor vi skulle grave dybt i værktøjskassen for at finde redskaberne til at bryde en bastant defensiv ned. Vi dominerede totalt i 1. halvleg, men formåede ikke for alvor at omsætte overtaget til et chancehav.

I 2. halvleg fik vi sporet os ind på, hvad der skal til for at løse et kompakt og lavtstående forsvar, og vi fremstår mere farlige, i takt med at vi tager flere chancer i vores spil. Vi kunne ønske os, at de offensive indslag kommer lidt mere instinktivt til drengene, så vi indimellem bryder ud fra normalen og spiller risikovilligt. Den fodboldmæssige base er sikke og solid, men vi savner de spektakulære og uventede momenter. 

Drengene leverer alt andet lige en topprofessionel indsat mod et hårdtarbejdende Middelfart-hold, som man kun kan have respekt for. Nu er turneringen i gang med tre point til kontoen, og vi glæder os til at forbedre elementerne i spillet i løbet af foråret.

Næste kamp:
Frederikshavn fl - OB, lørdag 23. marts kl. 13.30

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik