U16 er fortsat ubesejrede
Nyt fra U17

U16 er fortsat ubesejrede

02 sep 2019

U16-drengene var foran med 2-0 i Skanderborg, men måtte desværre nøjes med et enkelt point, da de på udebane forsvarede førstepladsen i U17 Liga 1.

U17-Liga 1
Lørdag 31. august, kl. 13.00, Skanderborg
FC Skanderborg – OB 2-2 (0-2)
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (straffespark (20.)
0-2 Leonardo Han (31.)
1-2 (49.)
2-2 (59.)

Kampens forløb:
U16-drengene var i weekenden en tur i Skanderborg, hvor den stod på turneringskampe i U17 Liga 1. Striberne havde vundet de tre første kampe i turneringen, og det så fra start af ud til, at det lørdag ville blive til den fjerde sejr i træk for striberne.

Boldomgangen var hurtig, presset sad godt, og det medvirkede til, at Skanderborg-spillerne i størstedelen af første halvleg måtte løbe rundt efter bolden – en halvleg OB vandt med 2-0 efter scoringer af Tobias Augustinus-Jensen og Leonardo Han.

I anden halvleg var kampbilledet fuldstændig anderledes. Den niveauforskel, der var i første halvleg, var helt forsvundet fra anden halvlegs start, og derfor rendte OB-drengene ind i et selvforskyldt pointtab, da FC Skanderborg kom tilbage i kampen, som endte 2-2.

Kommentar fra Brian Arresø Olsen:
Den første halvleg, vi leverede, var måske de bedste 40 minutter, vi har leveret i denne sæson. Desværre var anden halvleg nogle af de dårligste minutter, vi har spillet. Derfor var det et rigtig irriterende og selvforskyldt pointtab mod et hold fra Skanderborg, der inden weekendens kamp også havde maksimumpoint i ligaen.

OB’s trup:
Oskar Kristensen – Oliver Christiansen, Frederik Tao, Viktor Hansen, Frederik Mahler, Marius Uhd, Kasper Nyegaard, Kristoffer Jørgensen, Leonardo Han, Tobias Augustinus-Jensen, Jonathan Bro
Bænken: Valdemar Astrup, Emil Jessen, Karl Emil Callesen

Næste kamp:
Søndag 8. september, kl. 12.00, OB – Bredballe IF, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik