DSC_0546

02.09.2019 16:42

U16-drengene var foran med 2-0 i Skanderborg, men måtte desværre nøjes med et enkelt point, da de på udebane forsvarede førstepladsen i U17 Liga 1.

U17-Liga 1
Lørdag 31. august, kl. 13.00, Skanderborg
FC Skanderborg – OB 2-2 (0-2)
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (straffespark (20.)
0-2 Leonardo Han (31.)
1-2 (49.)
2-2 (59.)

U16-drengene var i weekenden en tur i Skanderborg, hvor den stod på turneringskampe i U17 Liga 1. Striberne havde vundet de tre første kampe i turneringen, og det så fra start af ud til, at det lørdag ville blive til den fjerde sejr i træk for striberne.

Boldomgangen var hurtig, presset sad godt, og det medvirkede til, at Skanderborg-spillerne i størstedelen af første halvleg måtte løbe rundt efter bolden – en halvleg OB vandt med 2-0 efter scoringer af Tobias Augustinus-Jensen og Leonardo Han.

I anden halvleg var kampbilledet fuldstændig anderledes. Den niveauforskel, der var i første halvleg, var helt forsvundet fra anden halvlegs start, og derfor rendte OB-drengene ind i et selvforskyldt pointtab, da FC Skanderborg kom tilbage i kampen, som endte 2-2.