Annonce
Annonce
U16 vandt pokalfinalen
Nyt fra U17

U16 vandt pokalfinalen

18 jun 2021
Annonce

Onsdag sikrede U16-drengene sig The Double, da de vandt 5-0 i pokalfinalen over BBB.

Annonce

DBU Fyn U16 Pokalfinale
Onsdag d. 16. juni kl. 19.00, Nyborg
OB – BBB 5-0 (2-0)
1-0 Markus Jensen (3.)
2-0 Elias Hansborg (24.)
3-0 Law Tam Khuu (55.)
4-0 Law Tam Khuu (56.)
5-0 Nuno Kjerrumgaard (77.)

Kampens forløb:
Onsdag aften spillede U16-drengene finale i den fynske pokalturnering, efter de i kvart- og semifinalen havde sendt ekspederet henholdsvis TPI og Morud IF ud af turneringen. I finalen, som skulle spilles i Nyborg, var BBB modstanderen. BBB topper Liga 3, mens Striberne tidligere på foråret sikrede sig sejren i Liga 1 – og dermed måtte Striberne nok påtage sig favoritværdigheden til denne pokalfinale.

OB var da også i fuld kontrol, og allerede efter tre minutter fik Markus Jensen sparket OB på sejrskurs, og så var frygten for en kamp, hvor man ikke kunne få bolden i nettet væk.

Efter scoringen fortsatte OB med at presse på, og efter 24 minutters spil blev føringen fordoblet af U16-landsholdsspiller Elias Hansborg Sørensen. Føringen på 2-0 holdt indtil pausen, selvom en flok bravt kæmpende BBB-spillere gjorde, hvad de kunne, og selvom de også kom frem til et par muligheder.

Striberne ændrede formation til anden halvleg, så udtrykket blev endnu mere offensivt med en 3-4-3 formation, hvor der blev plads til Law Tam Khuu og Jonas Saaby. Det satte ekstra pres på BBB, og efter kort tid havde Law Tam Khuu scoret til både 3-0 og 4-0.

Dermed var kampen reelt set afgjort, og i slutfasen fik Nuno Kjerrumgaard sat kronen på værket med sin scoring til 5-0.

Kommentar fra Brian Arresø Olsen:
Det var en kamp, hvor vi var i fuld kontrol fra start til slut. Drengene leverede en rigtig god kamp, de viste, at de er meget omstillingsparate, da der har været mange forskellige spillere inde over U16-holdet i pokalturneringen og i den almindelige turnering. De har leveret rigtig god fodbold hele vejen igennem. Med pokalsejren tog drengene “The Double” da de for 14 dage siden sikrede sig sejren i U16 Liga 1, så det har været en rigtig succesfuld sæson for os på U16-årgangen.

OB-truppen til pokalfinalen:
Emil Andersen, Hjalte Hemmingsen, Samuel Juel, Jakob Grubbe, Théo Hansen, Magne Clement, Marcus McCoy, Elias Hansborg Sørensen, Niclas Vestby, Nuno Kjerrumgaard, Markus Jensen, Law Tam Khuu, Jonas Saaby

Annonce