34177454_10216636449852112_6174974339448832000_o

Benjamin Jakobsen — 02.06.2018 21:44

I kampens døende sekunder fik OB U17 udlignet til 3-3, da Brøndby var på besøg i Ådalen

U17-Ligaen
Lørdag d. 2. juni, 15:15, Ådalen
OB-BIF 3-3 (1-0)
35. min. 1-0 Emil Suarez
43. min. 1-1 Elias Gärtig
50. min. 1-2
76. min. 2-2 Rasmus Nissen
79. min. 2-3
80. min. 3-3 Rasmus Nissen (str.)

Peter Bergmann, Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund (72. min. Mathias Brems), Rasmus Nissen, Tarik Ibrahimagic, Valdemar Ibsen, Anton Bisgaard (76. min. Jonathan Petersen), Emil Suarez (62. min. Andreas Eriksen), Mikkel Michelsen

OB U17 tog lørdag imod Brøndby, og selvom det var OB, der var skarpest kørende i første halvleg, så var det ganske jævnbyrdigt. Det var dog OB, der gik til pause med en føring på 1-0 efter et mål fra Emil Suarez.

I anden halvleg var det så gæsterne fra Brøndby, der kom stærkest ud – og bare tre minutter inde i anden halvleg fik Brøndby bragt balance i regnskabet efter et frispark fra siden. En våd klud i hovedet på OB’erne, der spillemæssigt på inden måde var sat af. Det var en tæt affære, men bare syv minutter efter udligningen var den gal igen.

Fra højresiden tog Andrew Oseni tagen i egen hånd, da han driblede på tværs af banen og forbi et par OB-spillere, inden han satte kuglen i kassen til 2-1 for Brøndby.

Herefter var der godt med chancer i kampen, og det var i begge ender, der var muligheder, men efter 76 minutter var det så OB’s tur til at få sendt bolden i kassen. Denne gang var det ikke en Brøndby-spiller, men i stedet OB-topscorer Rasmus Nissen, der først lavede et par glimrende driblinger, inden han huggede den i kassen til 2-2.

Var det en boksekamp, havde Brøndby nok vundet anden halvleg på point, og efter 79 minutters spil straffede de OB på en omstilling og bragte sig foran med 3-2 ved Roni Arabaci.

Herefter satsede OB hele butikken på et hjørnespark, og målmand Peter Bergmann blev sendt med frem på hjørnesparket. Han udgjorde tilsyneladende så stor en trussel for Brøndby-forsvaret, at de nedlagde OB-målmanden – og derfor dømte kampens dommer straffespark.

OB-topscorer Rasmus Nissen havde inden kampen scoret på alle sine forsøg fra pletten i den igangværende sæson, og i dag var inden hindring, da han sikkert sparkede bolden ind bag en chanceløs målmand til slutresultatet 3-3.