Annonce
Annonce
U17-drengene spillede sig til en sejr over Vejle Boldklub
Nyt fra U17

U17-drengene spillede sig til en sejr over Vejle Boldklub

19 sep 2022
Annonce

Lørdag fik striberne besøg af Vejle Boldklub, hvor vi tog sejren, da U17-drengene spillede sig til en sikker 2-0 sejr.

Annonce

U17-Ligaen, Runde 5

Lørdag den 17. september kl. 15.00, Ådalen

OB - Vejle Boldklub 2-0 (0-0)
1-0: Magnus Hvitfeldt Andersen (60.)
2-0: Hjalte Boe (93.)


Advarsler:
OB: Max Albæk Andersen (62.)
Vejle Boldklub: Kristian Tonnisen (76.)

Kampens dommer: Michael Jensen

Kampens forløb:

Lørdag tog U17-spillerne imod Vejle Boldklub i femte spillerunde af U17-ligaen, og det var en kamp hvor begge hold pressede på for at komme på måltavlen, og hvor holdene generelt spillede meget ligeværdigt.

Vi fik spillet os til flest chancer, og med en aflevering fra modsatte side af midterlinjen forsøgte Mads Riis Abrahamsen at sparke den i mål, men bolden blev clearet af Vejle-keeperen.

Blot fem minutter senere forsøgte OB igen at bringe sig foran; denne gang på et frispark fra venstre side af feltet, men dog havde bolden igen endestation over mål. Nu havde vi for alvor overtaget spillet, og der var udsigt til noget godt i anden halvleg.

Dette skulle vise sig at holde stik, for efter et angreb og afslutning på mål af OB-offensiven endte bolden i spil igen, og Magnus Hvitfeldt Andersen knaldede bolden i nettet og bragte OB foran 1-0.

Kort tid efter så OB ud til at fordoble sin føring, da Nikolaj Juul-Sandberg hamrede på mål, men bolden blev reddet af stolpen og sat i spil igen. Herefter forsøgte Mads Riis Abrahamsen straks at sparke den i kassen, men desværre clearede målmanden bolden.

Tomålsføringen skulle alligevel blive en realitet, da Hjalte Boe headede bolden mod mål, hvor det ikke lykkedes målmanden at få hånd på, og den røg ind i nettet. Målet blev fejret med en vejrmølle og flikflak af målscoren, og dette beskrev nok meget godt holdets følelser, da de kunne forlade banen efter slutfløjt med en sejr på 2-0.

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:

- Det er en meget lige kamp. Jeg synes, det er to fornuftige U17-hold, der møder hinanden i dag. Der er gode momenter for begge hold, det svinger lidt, og det svinger også lidt mere, end hvad vi synes er godt. Vi har svært ved i første halvleg at skabe de helt store chancer, og når vi så endelig er deroppe, så er vi ikke effektive nok. Vi skal afslutte noget mere. Anden halvleg bliver bedre for os. Jeg synes, vi kommer længere frem på banen og skaber noget mere. Vi kunne også godt have lavet mere end de to mål i anden halvleg. Anden halvleg er jeg overordnet set okay tilfreds med, også selvom vi i den anden ende også giver dem et par chancer for også at udligne. Men overordnet set en god præstation, sagde U17-cheftræner, Niklas Vincentz efter kampen.

OB’s startopstilling:

Janus Land, Sebastian Hvidbak Zografos (Lasse Embring Andersen, 65.), Julius Berthel Askou Harvey, Lucas Hansen (Vitus Friis, 65.), Nikolaj Juul-Sandberg, Magnus Hvitfeldt Andersen, Max Albæk Andersen (Richard Emil Helveg, 65.), William Christian Martin (Daniel Issa Amtrup, 78.), Noah Hovgaard Lassen, Mads Riis Abrahamsen (Hjalte Boe, 88.), Mikkel Juul Jørgensen

Bænken:
Daniel Issa Amtrup, Lasse Embring Andersen, Vitus Friis, Richard Emil Helveg, Hjalte Boe, Marcus Eskildsen

Næste kamp: Lørdag den 1. oktober kl. 15.00 mod FC Nordsjælland, Ådalen.

Annonce