_MG_3402

19.09.2022 07:02

Lørdag fik striberne besøg af Vejle Boldklub, hvor vi tog sejren, da U17-drengene spillede sig til en sikker 2-0 sejr.

Kampens dommer: Michael Jensen

Lørdag tog U17-spillerne imod Vejle Boldklub i femte spillerunde af U17-ligaen, og det var en kamp hvor begge hold pressede på for at komme på måltavlen, og hvor holdene generelt spillede meget ligeværdigt.

Vi fik spillet os til flest chancer, og med en aflevering fra modsatte side af midterlinjen forsøgte Mads Riis Abrahamsen at sparke den i mål, men bolden blev clearet af Vejle-keeperen.

Blot fem minutter senere forsøgte OB igen at bringe sig foran; denne gang på et frispark fra venstre side af feltet, men dog havde bolden igen endestation over mål. Nu havde vi for alvor overtaget spillet, og der var udsigt til noget godt i anden halvleg.

Dette skulle vise sig at holde stik, for efter et angreb og afslutning på mål af OB-offensiven endte bolden i spil igen, og Magnus Hvitfeldt Andersen knaldede bolden i nettet og bragte OB foran 1-0.

Kort tid efter så OB ud til at fordoble sin føring, da Nikolaj Juul-Sandberg hamrede på mål, men bolden blev reddet af stolpen og sat i spil igen. Herefter forsøgte Mads Riis Abrahamsen straks at sparke den i kassen, men desværre clearede målmanden bolden.

Tomålsføringen skulle alligevel blive en realitet, da Hjalte Boe headede bolden mod mål, hvor det ikke lykkedes målmanden at få hånd på, og den røg ind i nettet. Målet blev fejret med en vejrmølle og flikflak af målscoren, og dette beskrev nok meget godt holdets følelser, da de kunne forlade banen efter slutfløjt med en sejr på 2-0.