U17-drengene tog tredje sejr i træk
Nyt fra U17

U17-drengene tog tredje sejr i træk

13 maj 2019

I sidste weekend vandt U17-drengene i Aarhus, og i denne weekend blev det til en flot sejr på 4-0 over AaB.

U17-Ligaen
Lørdag 11. maj kl. 15:15, Ådalen
OB – AaB 4-0 (2-0)
1-0 Jakob Okkels (25.)
2-0 Luca Kjerrumgaard (33.)
3-0 Jakob Okkels (64.)
4-0 Selvmål (76.)

Kampens forløb:
U17-drengene tog lørdag imod AaB i U17-Ligaen, og det var striberne, der satte sig på begivenhederne fra det første fløjt, og 25 minutter inde i kampen blev det spillemæssige overtag vekslet til en scoring.

Valdemar Ibsen vendte spillet på midten af banen, og Gustav Grubbe kom med fra sin plads på høje back, hvorfra han smed bolden ind i feltet til Jakob Okkels, der flot stangede kuglen i kassen til en fynsk føring på 1-0.

Bare otte minutter senere, var striberne igen på spil. Denne gang var det de to angribere, Valdemar Kwasniak og Luca Kjerrumgaard, der kombinerede sig igennem, inden sidstnævnte sikkert sparkede den i kassen til 2-0.

Gæsterne fra Aalborg havde også et par muligheder i løbet af de første 45 minutter, men de gange de var igennem, manglede de præcisionen, og derfor stod det 2-0 til Ivan Poulsens tropper efter de første 45 minutter, hvor det også var OB, der havde været bedst.

Efter pausen fortsatte kampbilleder – OB var bedst, og OB var farligst. Derfor var det også ganske naturligt, at striberne 64 minutter inde i kampen fik gjort det til 3-0. Jakob Okkels, målscoreren til 1-0, drev bolden frem efter en erobring i forbindelse med et indkast – og da Okkels nåede straffesparksfeltet, lagde han den køligt forbi AaB-keeperen, og så lignede det i den grad en ny sejr til OB-drengene.

Et kvarter senere blev den sejr gjort endnu mere sikker. Mathias Brems smed et indlæg ind i feltet, og ved den bagerste stolpe ramte den en AaB-spiller, som uheldigvis lavede et selvmål til 4-0, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi er glade for, at vi kunne bygge videre på den positive energi, som sejren over AGF i sidste weekend gav os. At vi på samme dag holdet buret rent og samtidig sætter fire ind i den anden ende er kun positivt.

Rent spillemæssigt var det både gode og dårlige ting i dag. Så vi ser kampen igennem, får rettet til, og så er vi klar til at møde FCK på fredag.

OB’s holdopstilling:
Marcus Alstrup – Gustav Grubbe, Frederik Lebæk, Jonathan Khemdee, Mathias Brems – Jakob Breum (Mikkel Stangerup, 55.), Valdemar Ibsen, Magnus Saaby, Simon Skøtt (Jakob Okkels, 16.) – Valdemar Kwasniak (Jakob Gaarde, 76.), Luca Kjerrumgaard

Næste kamp:
Fredag 17. maj kl. 15:30, FCK – OB, København

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik