Annonce
Annonce
U17-drengene trak det længste strå i straffesparkskonkurrence
Nyt fra U17

U17-drengene trak det længste strå i straffesparkskonkurrence

13 nov 2022
Annonce

AC Horsens scorede i overtiden af den ordinære spilletid, og kampen skulle dermed afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor OB vandt.

Annonce

U17-Ligaen, Runde 12
Lørdag den 12. november kl. 15.00, Ådalen

 

OB - AC Horsens 2-2 (1-1) (5-4 efter straffesparkskonkurrence)
0-1: Søren Grabow Albrecht (8.)
1-1: Anton Møller Hartmann Jensen (28.)
2-1: Anton Møller Hartmann Jensen (67.)
2-2: Lasse Risager Kristensen (90.)


Advarsler:
OB: Anton Møller Hartmann Jensen (25.)
AC Horsens: Oliver Bjerregaard (90.)

Kampens dommer:
Frank von Staffeldt Beck


Kampens forløb:

Lørdag trådte U17-drengene ind på kunstgræsbanen i Ådalen for første gang i cirka halvanden måned, da de skulle møde AC Horsens i den 12. spillerunde.

Vi lagde hårdt ud med en målchance, da Magnus Andersen sparkede på mål fra en skarp vinkel, men målmanden fik desværre sat den ene hånd på og vippede bolden væk.  

Kort tid efter fandt Horsens desværre et hul i OB’s forsvar, da han kunne sparke bolden op i det modsatte, øverste hjørne forbi en chanceløs målmand, Janus Land, hvilket gjorde stillingen til 0-1.

Dog skulle Horsens ikke sidde på denne føring længe, da Anton Jensen en halv time inde i kampen fik tæmmet bolden og sat den rigtige fod på, så bolden blev banket i nettet til 1-1.

Ved pausen var det OB som havde fået skabt flest chancer, så planen til næste halvleg var at få sat dem i kassen.

Dette viste sig at lykkedes, da Magnus Andersen fik sig placeret rigtigt i forhold til målmanden og dernæst kunne sparke den i kassen til 2-1, hvilket blev fejret med en dans af målscoreren.

Resten af kampen havde OB generelt flest chancer, men afslutningerne manglede de sidste 10 procent, og derfor fik hjemmeholdet ikke lukket kampen, før Horsens desværre fik skudt en lidt tilfældig bold i nettet bag OB-keeperen, Janus Land.

Kampen skulle derfor afgøres i straffesparkskonkurrence.

Målscorerne blev Nikolaj Juul-Sandberg, Julius Harvey, William Martin, Magnus Andersen og Mads Abrahamsen i nævnte rækkefølge, og dermed blev OB lørdagens sejrherre.

 

Kommentar fra U17-cheftræner Niklas Vincentz:

- Det er ikke godt nok, det vi laver. Det er uskarpt, og der er rigtig mange ting, som jeg kan nævne, og det hele falder tilbage på noget parathed. Når vi har chancen, så skal vi være skarpere. De har nogle muligheder - meget, meget få muligheder - men når de så endelig har dem, så nytter det ikke noget, vi står og sover. Det er ringe, for at sige det ligeud. Og hvis vi drømmer om noget som helst, så skal vi kigge indad. Fordi det vi laver her, det er ikke et top7-hold værdigt, sagde Niklas Vincentz efter kampen.

OB’s startopstilling:
Janus Land, Sebastian Hvidbak Zografos, Daniel Issa Amtrup, Julius Berthel Askou Harvey, Nikolaj Juul-Sandberg, Magnus Hvidtfeldt Andersen, Max Albæk Andersen (Mads Riis Abrahamsen, 66.), Elvar Örn Guðmundsson Petersen (Vitus Friis, 72.), Noah Hovgaard Lassen, Anton Møller Hartmann Jensen (Hjalte Boe, 84.), Marius Riis Abrahamsen (William Christian Martin, 72.)

Bænken:
William Christian Martin, Mikkel Juul Jørgensen, Vitus Friis, Hjalte Boe, Mads Riis Abrahamsen, Marcus Eskildsen

Næste kamp:
Lørdag den 19. november kl. 14.00 mod Lyngby, Ådalen.

Annonce