IMG_4059

08.05.2022 07:13

Efter uafgjort i den ordinære spilletid vandt U17-drengene straffesparkskonkurrencen og fik dermed to point med fra en tæt topkamp mod F.C. København.

U17-ligaen
Fredag d. 7. maj, kl. 15.00, Ådalen

OB – F.C. København 1-1 (0-1)

0-1 Amin Chiakha (40.)
1-1 Elias Hansborg-Sørensen (63.)

FCK: Oscar Gadeberg Buur

Lørdag eftermiddag skulle U-17 drengene møde ligaens førerhold, hvor en sejr kunne sende dem til tops i ligaen.

Et kvarter inde i kampen var Elias Hansborg-Sørensen tæt på at gøre det til 1-0, men selvom han havde taget et træk forbi målmanden, var der to forsvarsspillere til at blokere skuddet.

I første halvleg var spillet mellem de to hold ligeligt fordel, hvor især OB var gode til at fastholde bolden i den sidste tredjedel, men desværre var det gæsternes Amin Chiakha, der brød dødvandet med sin scoring i det 40. minut. En bold ind i feltet fandt angriberen, som fik chippet den over Sebastian Dalby Wille i målet.

Selvom ingen af holdene rigtig var tæt på at score, lykkedes det alligevel OB at spille sig til et straffespark, da en af gæsternes forsvarer havde hånd på bolden. Elias Hansborg-Sørensen var sikker fra 11-meterpletten, og dermed stod der 1-1 efter lidt over en times spil.

Varmen, og det der var på spil, gjorde, at resten af anden halvleg var en meget låst affære, hvor chancerne var få, og hvor begge hold havde svært ved at bryde igennem hinandens forsvar. Derfor endte kampen uafgjort, og der skulle en straffesparkskonkurrence til for at afgøre, hvilket af de to hold som kunne sikre sig det ekstra point.

Den vandt OB, med Markus Jensen som den afgørende sparker, mens Sebastian Wille i målet fik reddet to af FCK’s straffespark.