Annonce
Annonce
U17 fik to point med fra topopgør
Nyt fra U17

U17 fik to point med fra topopgør

08 maj 2022
Annonce

Efter uafgjort i den ordinære spilletid vandt U17-drengene straffesparkskonkurrencen og fik dermed to point med fra en tæt topkamp mod F.C. København.

Annonce

U17-ligaen 
Fredag d. 7. maj, kl. 15.00, Ådalen 


OB – F.C. København 1-1 (0-1)
 
0-1 Amin Chiakha (40.)
1-1 Elias Hansborg-Sørensen (63.)

Gule kort:

OB:
FCK: Oscar Gadeberg Buur

Kampens forløb: 

Lørdag eftermiddag skulle U-17 drengene møde ligaens førerhold, hvor en sejr kunne sende dem til tops i ligaen.

Et kvarter inde i kampen var Elias Hansborg-Sørensen tæt på at gøre det til 1-0, men selvom han havde taget et træk forbi målmanden, var der to forsvarsspillere til at blokere skuddet.

I første halvleg var spillet mellem de to hold ligeligt fordel, hvor især OB var gode til at fastholde bolden i den sidste tredjedel, men desværre var det gæsternes Amin Chiakha, der brød dødvandet med sin scoring i det 40. minut. En bold ind i feltet fandt angriberen, som fik chippet den over Sebastian Dalby Wille i målet.

Selvom ingen af holdene rigtig var tæt på at score, lykkedes det alligevel OB at spille sig til et straffespark, da en af gæsternes forsvarer havde hånd på bolden. Elias Hansborg-Sørensen var sikker fra 11-meterpletten, og dermed stod der 1-1 efter lidt over en times spil.

Varmen, og det der var på spil, gjorde, at resten af anden halvleg var en meget låst affære, hvor chancerne var få, og hvor begge hold havde svært ved at bryde igennem hinandens forsvar. Derfor endte kampen uafgjort, og der skulle en straffesparkskonkurrence til for at afgøre, hvilket af de to hold som kunne sikre sig det ekstra point.

Den vandt OB, med Markus Jensen som den afgørende sparker, mens Sebastian Wille i målet fik reddet to af FCK’s straffespark.

Kommentar fra cheftræner Niklas Vincentz:

- Det var en topkamp, som jeg havde forventet, og det var tydeligt, at det var to gode hold, der spillede mod hinanden. Det var i det hele taget en god fodboldkamp på et højt niveau. Til sidst kom der også noget nerve i kampen, og det er godt for udviklingen af drengene.

- At vi så ender med at vinde straffesparkskonkurrencen, er enormt vigtigt for os, så vi holder FCK så tæt på som overhovedet muligt, og så vi kan blive ved med at jage dem. De to point, vi får herfra kontra deres ene point, er rigtig vigtigt, og det skal vi tage med videre.

OB: Sebastian Hvidbak Zografos, Samuel Walseth Juel, Tobias Slotsager, Marcus McCoy, Tobias Lund Jensen, Max Albæk Andersen, Elias Hanborg-Sørensen, Markus Jensen, Nikolaj Juul-Sandberg, Magnus Hvitfeldt Andersen (Elvar Örn Gudmundsson Petersen, 81.), Sebastian Dalby Wille (Vitus Friis, 92.)

Bænken: Janus Land, Tobias Larsen, Elvar Örn Gudmundsson Petersen, Jeppe Runge, Magne Clement, Andersen, Vitus Friis

Næste kamp: 

Mandag d. 10. maj kl.16.30, AaB – OB, AaB’s Anlæg

 

Annonce