Annonce
Annonce
U17 fortsatte flot start på foråret
Nyt fra U17

U17 fortsatte flot start på foråret

26 apr 2021
Annonce

U17-drengene har været godt kørende i 2021, og lørdag sikrede de sig den fjerde sejr på stribe, da de vandt 4-0 på udebane mod Esbjerg fB.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag d. 24. april kl. 14.15, Esbjerg Kunstgræsbane
EfB-OB 0-4 (0-1)
0-1 Oliver Roche (16.)
0-2 Oliver Roche (49.)
0-3 Tobias Augustinus-Jensen (59.)
0-4 Elias Hansborg Sørensen (68.)

Kampens forløb:
U17-drengene har været brandvarme i 2021, hvor det inden lørdagens kamp i Esbjerg udelukkende var blevet til sejre, og det fortsatte på den jyske vestkyst.

OB-drengene satte sig på opgøret fra start, og allerede efter et kvarter var Striberne på sejrskurs, da Oliver Roche sparkede den i kassen efter en stikning fra Marcus McCoy.

OB-drengene fortsatte med at være farlige, og der var flere chancer for både at score til 2-0 og 3-0 i løbet af halvlegen, selvom det var Esbjerg fB, der var i teten i forhold til boldbesiddelsen.

OB-spillerne strammede grebet fra anden halvlegs start, og spillet fik et nøk op i kvaliteten. Det gjorde, at der ikke bare blev skabt chancer, der blev også domineret på bolden. Det hjalp selvfølgelig også på det, at Striberne allerede efter fem minutters spil af anden halvleg havde fordoblet føringen. Igen var det Oliver Roche, der stak af fra sine modstandere, og denne gang var det efter forarbejde fra Elias Hansborg Sørensen og Markus Jensen.

Scoringen fik ikke drengene til at træde på bremsen, og efter en times spil blev der scoret til 3-0 ved Tobias Augustinus-Jensen, og ti minutter efter lukkede og slukkede Elias Hansborg Sørensen efter assist fra Markus Jensen.

Kommentar fra cheftræner Ivan Poulsen:
Vi er rigtig glade for sejren, da Esbjerg fB er det klart bedste hold, vi har mødt i forårssæsonen. I første halvleg forsvarede vi os godt, og vi var farlige på omstillinger. I anden halvleg viste vi, at vi også kan dominere en kamp med bolden og spille flot, offensiv fodbold.

Så en dejlig sejr, og den gør selvfølgelig humøret endnu bedre inden en ny ude på træningsbanen, hvor vi skal arbejde frem mod weekendens kamp, hvor Lyngby Boldklub kommer på besøg i Ådalen.

OB’s startopstilling:
Marcus Alstrup - Law Tam Khuu, Samuel Juel (Tobias Slotsager, 59.), Kasper Nyegaard, Marcus McCoy (Valdemar Astrup, 76.) - Jakob Jessen (Kristoffer Jørgensen, 59.), Max Ejdum - Elias Hansborg-Sørensen (Charlie Nouck Horneman, 68.), Markus Jensen (Jeppe Runge, 68.), Tobias Augustinus - Oliver Roche

Næste kamp:
Lørdag d. 1. maj kl. 15.00, OB – Lyngby, Ådalen

Annonce