26.04.2021 13:06

U17-drengene har været godt kørende i 2021, og lørdag sikrede de sig den fjerde sejr på stribe, da de vandt 4-0 på udebane mod Esbjerg fB.

0-4 Elias Hansborg Sørensen (68.)

U17-drengene har været brandvarme i 2021, hvor det inden lørdagens kamp i Esbjerg udelukkende var blevet til sejre, og det fortsatte på den jyske vestkyst.

OB-drengene satte sig på opgøret fra start, og allerede efter et kvarter var Striberne på sejrskurs, da Oliver Roche sparkede den i kassen efter en stikning fra Marcus McCoy.

OB-drengene fortsatte med at være farlige, og der var flere chancer for både at score til 2-0 og 3-0 i løbet af halvlegen, selvom det var Esbjerg fB, der var i teten i forhold til boldbesiddelsen.

OB-spillerne strammede grebet fra anden halvlegs start, og spillet fik et nøk op i kvaliteten. Det gjorde, at der ikke bare blev skabt chancer, der blev også domineret på bolden. Det hjalp selvfølgelig også på det, at Striberne allerede efter fem minutters spil af anden halvleg havde fordoblet føringen. Igen var det Oliver Roche, der stak af fra sine modstandere, og denne gang var det efter forarbejde fra Elias Hansborg Sørensen og Markus Jensen.

Scoringen fik ikke drengene til at træde på bremsen, og efter en times spil blev der scoret til 3-0 ved Tobias Augustinus-Jensen, og ti minutter efter lukkede og slukkede Elias Hansborg Sørensen efter assist fra Markus Jensen.