Annonce
Annonce
U17 fortsatte forrygende forårssæson
Nyt fra U17

U17 fortsatte forrygende forårssæson

10 maj 2021
Annonce

Med en overbevisende sejr på 5-1 over SønderjyskE fortsatte U17-drengene den fornemme start på foråret, der nu har budt på 17 ud af 18 mulige point og en målscore på 26-6.

Annonce

U17 Ligaen
Lørdag d. 8. maj kl. 12.30, Ådalen
OB – SønderjyskE 5-1 (2-1)
0-1 Anders Bergholt Pedersen (14.)
1-1 Tobias Augustinus-Jensen (41.)
2-1 Charly Nouck Horneman (42.)
3-1 Elias Hansborg Sørensen (56.)
4-1 Tobias Augustinus-Jensen (70.)
5-1 Tobias Augustinus Jensen (94.)

Kampens forløb:

U17 skulle følge på den gode start i foråret, da SønderjyskE kom forbi lørdag middag. Det var SønderjyskE, som kom bedst fra start i kampen og bragte sig foran 1-0 på en af de omstillinger, hjemmeholdet ellers skulle have været forberedt på.

Selvom striberne var nede med en enkelt pind, spillede de sig roligt og sikkert ind i kampen.Tobias Augustinus-Jensen, som skulle vise sig at være i hopla lørdag eftermiddag, scorede det udlignende mål til 1-1 efter 41 minutter efter en assist fra Charly Nouck Hornemann, i sidstnævntes første starter for U17-holdet.

Derfra gik det hurtigt. Kort efter erobrede Charly Nouck Horneman en bold fra SønderjyskE i venstre side midt på deres halvdel, og denne gang tog han sagen i egen hånd og løb ned og sparkede den ind fladt ved nærmeste stolpe, så Striberne kunne gå til pause med en føring på 2-1.

Inden anden halvleg havde vores U17-drenge fået justeret er par ting i pausen og spillede 45 flotte minutter. Efter 56 minutter fandt Tobias Augustinus-Jensen i forbindelse med et frispark Elias Hansborg Sørensen, som stod helt alene på feltets kant, hvorfra han sikkert sparkede den ind bag en chanceløs keeper til 3-1.

Med 20 minutter igen blev bolden spillet helt nede fra Magnus Worsøe Nielsen i OB-målet op til højre back Law Tam Khuu, der var gledet med frem. Han fandt Tobias Augustinus-Jensen i feltet, og den formstærke offensivspiller var endnu engang skarp, da han gjorde det til 4-1.

I overtiden fuldendte Tobias Augustinus-Jensen en flot indsats med et hattrick, da han på en bold fra Marcus Jensen, satte en SønderjyskE-spiller af, inden han gjorde det til 5-1, som blev kampens slutresultat.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi er glade for, at vi fik brugt det gode afsæt fra Lyngby-kampen til denne kamp, så vi igen kunne levere en god fodboldkamp. Vi spillede godt, og især i anden halvleg var der tydelig niveauforskel på de to mandskaber.

Som i de tidligere kampe her i foråret, så vores offensive relationer gode ud, og vi har på holdet mange målscorere, hvilket gør os svære at spille mod.

På lørdag venter FCK på udebane, og det er en helt anden udfordring. Her bliver det vigtigt, at de defensive relationer også fungerer. Men stor ros til drengene for at levere endnu en flot kamp i et indtil videre utrolig stærkt forår.

OB:
Magnus Nielsen – Law Tam Khuu (Valdemar Astrup, 73.), Samuel Juel (Tobias Slotsager, 46.), Jonathan Foss, Marcus McCoy – Jakob Jessen, Max Ejdum (Nikolaj Juul-Sandberg, 46.) – Elias Hansborg Sørensen, Charly Nouck Horneman (Kasper Nyegaard, 73.), Tobias Augustinus-Jensen, Oliver Roche (Markus Jensen, 66.)
Bænken: Sebastian Dalby Wille, Valdemar Astrup, Kasper Nyegaard, Nikolaj Juul-Sandberg, Markus Jensen, Tobias Slotsager

Næste kamp:
Lørdag d. 15. maj kl. 12.00, FCK – OB, København.

Annonce