10.05.2021 09:32

Med en overbevisende sejr på 5-1 over SønderjyskE fortsatte U17-drengene den fornemme start på foråret, der nu har budt på 17 ud af 18 mulige point og en målscore på 26-6.

5-1 Tobias Augustinus Jensen (94.)

U17 skulle følge på den gode start i foråret, da SønderjyskE kom forbi lørdag middag. Det var SønderjyskE, som kom bedst fra start i kampen og bragte sig foran 1-0 på en af de omstillinger, hjemmeholdet ellers skulle have været forberedt på.

Selvom striberne var nede med en enkelt pind, spillede de sig roligt og sikkert ind i kampen.Tobias Augustinus-Jensen, som skulle vise sig at være i hopla lørdag eftermiddag, scorede det udlignende mål til 1-1 efter 41 minutter efter en assist fra Charly Nouck Hornemann, i sidstnævntes første starter for U17-holdet.

Derfra gik det hurtigt. Kort efter erobrede Charly Nouck Horneman en bold fra SønderjyskE i venstre side midt på deres halvdel, og denne gang tog han sagen i egen hånd og løb ned og sparkede den ind fladt ved nærmeste stolpe, så Striberne kunne gå til pause med en føring på 2-1.

Inden anden halvleg havde vores U17-drenge fået justeret er par ting i pausen og spillede 45 flotte minutter. Efter 56 minutter fandt Tobias Augustinus-Jensen i forbindelse med et frispark Elias Hansborg Sørensen, som stod helt alene på feltets kant, hvorfra han sikkert sparkede den ind bag en chanceløs keeper til 3-1.

Med 20 minutter igen blev bolden spillet helt nede fra Magnus Worsøe Nielsen i OB-målet op til højre back Law Tam Khuu, der var gledet med frem. Han fandt Tobias Augustinus-Jensen i feltet, og den formstærke offensivspiller var endnu engang skarp, da han gjorde det til 4-1.

I overtiden fuldendte Tobias Augustinus-Jensen en flot indsats med et hattrick, da han på en bold fra Marcus Jensen, satte en SønderjyskE-spiller af, inden han gjorde det til 5-1, som blev kampens slutresultat.