28.06.2021 13:11

U17-drengene vandt lørdag eftermiddag med hele 6-2 over FCM, og dermed fuldendte de et fantastisk forår, hvor de hentede 35 ud af 42 mulige point.

6-2 Samuel Juel (90.)

Lørdag eftermiddag skulle vores U17-drenge slutte et flot forår af. De skulle de hjemme i Ådalen mod FC Midtjylland, der inden kampen havde en spinkel, teoretisk mulighed for at blive danmarksmestre, hvis de tog sejren, mens de allerede inden kampen som minimum var sikre på at vinde sølvmedaljer.

Striberne havde inden lørdagens kamp hentet 32 ud af 39 mulige point i forårssæsonen. Derfor var det en flok OB-spillere med højt humør og masser af selvtillid, der hjemme i Ådalen tog imod FCM.

Det kunne man også se på banen fra første fløjt. Striberne spillede klassebold, og FCM blev i store dele af første halvleg splittet fuldstændig ad, mens Striberne skabte den ene store chance efter den anden.

Effektiviteten var dog ikke så god som ønsket, men kort inden pausen lykkedes det alligevel Striberne at komme foran. Med er rabona-indlæg bag om sit støtteben sendte Tobias Augustinus-Jensen bolden ind i feltet, hvor en storspillende Charly Nouck Horneman køligt gjorde det til 1-0. Den første scoring fra Charly Nouck Horneman denne lørdag, men det skulle vise sig, at han var langtfra færdig med at score mål.

Der gik således bare fire minutter af anden halvleg, inden han igen sendte bolden i nettet – denne gang efter et cutback fra Marcus McCoy.

Efter 50 minutter i fuld kontrol og en føring på 2-0 kunne man godt fristes til at tro, sejren var i hus. FCM ville det dog anderledes, og på to hurtige scoringer fik de bragt balance i regnskabet.

En spand kold vand direkte i hovedet på Striberne, men det var ikke noget, de unge OB-drenge lod sig slå ud af. OB fortsatte således det flotte spil, og Charly Nouck Horneman fortsatte med at være målfarlig. Igen var det efter et fantastisk flot angreb fra OB. Max Ejdum var hovedarkitekten, da angreb skulle skabes, og det var også ham, der i sidste ende spillede den på tværs til Charly Nouck Horneman, som stensikkert scorede hattrick for anden gang i denne forårssæson.

Tobias Augustinus-Jensen har været brandvarm i foråret, og lørdag havde han allerede lagt op til en scoring, men nu ville han også selv på tavlen. Så efter 64 minutters spil tog han sagen i egen hånd, han brød igennem på venstrekanten og sparkede sikkert bolden i kassen ved den nærmeste stolpe til 4-2.

Der var fortsat en lille halv time tilbage af kampen, og OB-drengene fortsatte med at mose på. Det udmøntede sig i yderligere to scoringer; først fra Max Ejdum, der har været stærk i foråret med masser af spilletid for både U17- og U19-mandskabet, inden Samuel Juel i overtiden lukkede og slukkede med sin scoring til 6-2, hvorefter dommeren fløjtede af, og der kunne siges game, set, match for denne sæson.

Det var en sæson, hvor især foråret har været værd at huske på, her er det blevet til imponerende 35 point ud af 42 mulige, og det er blevet til tre sejre ud af tre mulige mod denne sæsons guld- og sølvvindere.