U17-drengene skulle følge op på den flotte sæsonpremiere i Aalborg, da de lørdag eftermiddag gæstede Vejle Boldklub.

1-1 Andreas Nybro (27.)
1-2 Oliver Roche (40.)
1-3 Oliver Roche (66.)
1-4 Max Edjum (86.)

Lørdag skulle U17-drengene forsøge at følge op på den flotte forårspremiere, de leverede sidste mandag, hvor AaB blev besejret i Nordjylland. Denne lørdag var det Vejle, der lagde græs til, og her fik Striberne en perfekt start på kampen.

Der gik således bare tre minutter, inden OB havde sparket sig i front ved Elias Hansborg efter et fladt indlæg fra Law Tam Khuu. Herefter fortsatte OB med at presse på, og selvom der var chancer til at udbygge føringen, så var det hjemmeholdet, der efter en lille halv times spil fik bragt balance i regnskabet på en omstilling.

Kort inden pausen fik Striberne dog lige akkurat bragt sig foran, da Elias Hansborg sendte angrebskollega Oliver Roche afsted i dybden. Her svigtede Roche ikke, og med hans scoring kunne Striberne gå til pause med en føring på 2-1 efter en glimrende første halvleg.

Den gode præstation fortsatte fra anden halvlegs start, hvor Striberne fortsatte med at presse på for at score flere mål. I den anden ende af banen var Vejle Boldklub sjældne gæster, og derfor var det også fuldt fortjent, at Oliver Roche efter 66 minutter gjorde det til 3-1 efter et oplæg fra Jakob Jessen.

I slutfasen fik Max Ejdum kronet en rigtig stærk indsats med en scoring, da han stangede et indlæg fra Law Tam Khuu i kassen til 4-1, som blev kampens slutresultat.