15.11.2021 08:07

Søndag eftermiddag vandt U17-drengene hjemme mod FC Midtjylland efter en stærk og koncentreret indsats.

U17-ligaen
Søndag d. 14. november, kl. 14.00, Ådalen
OB – FC Midtjylland 2-0 (0-0)

1-0
Magnus Andersen (67.)
2-0 Elias Hansborg Sørensen (70.)

Søndag spillede U17-drengene kamp i Ådalen, hvor de havde besøg af FC Midtjylland.
Første halvleg var præget af et overtag i spillet til OB, ligesom det også var os, der havde de fleste chancer. FC Midtjylland, havde dog også nogle få muligheder, men ingen af holdene fik scoret, og så gik de til pause med 0-0 på tavlen.

OB fik endelig hul på bylden efter 67 minutter, hvor Magnus Andersen efter et fint løb med bolden i FC Midtjyllands venstre side fik sparket den i mål fra kanten af straffesparksfeltet.

Tre minutter senere fik Striberne igen scoret, da Elias Hansborg Sørensen blev sendt i dybden, og sparkede den fladt ned under den fremadstormende Midtjylland-keeper.

Ulvene kom tæt på en reducering med fem minutter tilbage af kampen, men de måtte se deres hovedstødsforsøg ramme overlæggeren, og derefter kunne vi sparke bolden væk fra feltet.

Det var det tætteste, gæsterne kom på en reducering, og dermed endte kampen 2-0 til Striberne, der dermed sikrede sig sejren og de tre point.