IMG_1910

04.11.2019 13:14

U17-drengene leverede på mange punkter en fornuftig indsats, men måtte alligevel indkassere et nederlag til Randers FC lørdag eftermiddag.

U17-Ligaen
Lørdag 2. november, kl. 15.00, Ådalen
OB – Randers FC 1-2 (0-1)
0-1 Mikkel Brund (14.)
1-1 Oliver Roche (78.)
1-2 Filip Kristensen (88.)

Striberne havde lørdag besøg af Randers FC i U17-Ligaen, og selvom OB kom bedst fra land, var det desværre gæsterne fra Kronjylland, der et kvarter inde i kampen stangede sig foran ved Mikkel Brund.

Derefter fortsatte OB med at være bedst, men det kastede ikke mål af sig, og derfor måtte de gå til pause bagud med 0-1.

Fra anden halvlegs start fortsatte OB jagten, og det blev med en enkelt taktisk justering, så der kom flere spillere på den offensive del af banen. Det gjorde, at presser mod randrusianerne blev tungere, og efter 78 minutters spil kom den forløsende scoring.

Bolden blev opsnappet fra en Randers-spiller, og på højrekanten kom Jakob Okkels blæsende frem. Herfra smed han et fladt indlæg ind i boksen, som Oliver Roche sparkede ind til 1-1.

Kort efter blev gæsterne reduceret til ti mand, da Jeppe Kudsk indkasserede sin anden advarsel i kampen. Herefter blev banen ensrettet, og Striberne pressede massivt på for at lave en afgørende scoring. I stedet var det dog gæsterne fra Randers, der to minutter før tid udnyttede en omstilling til at tage alle tre point med hjem til Randers.