U17 indkasserede nederlag trods overtag
Nyt fra U17

U17 indkasserede nederlag trods overtag

04 nov 2019

U17-drengene leverede på mange punkter en fornuftig indsats, men måtte alligevel indkassere et nederlag til Randers FC lørdag eftermiddag.

U17-Ligaen
Lørdag 2. november, kl. 15.00, Ådalen
OB – Randers FC 1-2 (0-1)
0-1 Mikkel Brund (14.)
1-1 Oliver Roche (78.)
1-2 Filip Kristensen (88.)

Kampens forløb:
Striberne havde lørdag besøg af Randers FC i U17-Ligaen, og selvom OB kom bedst fra land, var det desværre gæsterne fra Kronjylland, der et kvarter inde i kampen stangede sig foran ved Mikkel Brund.

Derefter fortsatte OB med at være bedst, men det kastede ikke mål af sig, og derfor måtte de gå til pause bagud med 0-1.

Fra anden halvlegs start fortsatte OB jagten, og det blev med en enkelt taktisk justering, så der kom flere spillere på den offensive del af banen. Det gjorde, at presser mod randrusianerne blev tungere, og efter 78 minutters spil kom den forløsende scoring.

Bolden blev opsnappet fra en Randers-spiller, og på højrekanten kom Jakob Okkels blæsende frem. Herfra smed han et fladt indlæg ind i boksen, som Oliver Roche sparkede ind til 1-1.

Kort efter blev gæsterne reduceret til ti mand, da Jeppe Kudsk indkasserede sin anden advarsel i kampen. Herefter blev banen ensrettet, og Striberne pressede massivt på for at lave en afgørende scoring. I stedet var det dog gæsterne fra Randers, der to minutter før tid udnyttede en omstilling til at tage alle tre point med hjem til Randers.

Kommentar fra Ivan Poulsen:
Vi er ærgerlige over, at vi taber kampen efter at være kommet tilbage på 1-1. Vi var ellers godt kørende, og vi var klar til at gå efter sejren, da vi indkasserede en scoring på en omstilling.

Vi skal lære, at vi skal være mere kyniske i de afgørende situationer. Det er en bitter erfaring, men vi skal videre. Vi kan glæde os over, at vores indskiftere kom ind og gjorde en positiv forskel for os.

OB’s startopstilling:
Marcus Alstrup- Johan Verner (Adam Mahdi, 83.), Frederik Lebæk, Oliver Hansen, Jakob Okkels - Isak Jensen, Magnus Saaby, Gustav Vinter (Oliver Roche, 70.), Jakob Breum (Max Ejdum, 57.) - Valdemar Kwasniak, Luca Kjerrumggard.

Næste kamp:
Lørdag 23. november kl. 15.00, OB – AGF, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik