U17 Ligaen skydes i gang på lørdag
Nyt fra U17

U17 Ligaen skydes i gang på lørdag

11 aug 2020

På lørdag kl. 14.15 sparkes U17 Ligaen i gang, når vi møder AC Horsens på Ikast Stadion.

Sommerens træningskampe har givet lovende resultater, og efter en lang pause i U17 Ligaen er det en flok topmotiverede fynboer, der lørdag vil fare på banen.

- Vi glæder os sindssygt meget til turneringen og sæsonstarten, og vi glæder os ekstra meget, da drengene på grund af corona ikke har spillet om point siden marts. Vi har spillet træningskampe mod AGF, AaB og FC Nordsjælland, og vi har vundet alle kampene. Der er dog stor forskel på træningskampe og turneringskampe, men det giver et positivt afsæt, da der var mange gode takter. Samtidigt giver kampene en ide om, hvor vi skal løfte vores niveau på holdet, siger U17-cheftræner, Ivan Poulsen.

I sommerens træningskampe er AGF og AaB blevet besejret ved at være spildominerende, mens kampen mod FC Nordsjælland i højere grad blev brugt til at træne det fremadrettede pres. På lørdag venter der dog et anderledes hold i AC Horsens

- I weekendens runde venter der en helt anden modstander i AC Horsens, som er ny i ligaen, da de spillede U17 Divisionen sidste sæson. De havde en hård premiere i sidste weekend, hvor de tabte 4-0 til Lyngby, men derfor forventer vi også et stærkt motiveret Horsens-mandskab i Ikast på lørdag, siger Ivan Poulsen.

Hen over sommeren er der desuden sket et par ændringer i spillertruppen, og Ivan Poulsen ser da også frem til at arbejde med truppen.

-  Jeg synes, vi har en god trup, så vi glæder os til at se, hvor vi placerer os i forhold til de andre hold i ligaen. Siden sidst har vi hentet Jakob Jessen tilbage fra SfB Oure FA. Han er er en teknisk begavet venstreback med offensive kompetencer, som jeg glæder mig til. Derudover er der kommet nogle spændende spillere op i årgang 2005, så det bliver interessant at se dem blive matchet i U17 Ligaen, siger Ivan Poulsen.

Lørdagens kamp mod AC Horsens er flyttet til Ikast, da superligadommerne skal teste VAR, men det er ikke det eneste nye, som spillertruppen skal indstille sig på. I den kommende sæson afskaffes uafgjorte resultater også, så der fremadrettet skal findes en vinder ved straffespark, som tager to point med fra den ellers uafgjorte kamp.

AC Horsens - OB spilles lørdag kl. 14.15 på Ikast Stadion.