Annonce
Annonce
U17 måtte nøjes med ét point mod FCM
Nyt fra U17

U17 måtte nøjes med ét point mod FCM

13 sep 2020
Annonce

U17-drengene var både foran med 1-0 og 2-1 på udebane mod FCM, men i sidste ende måtte de tage til takke med et enkelt point.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag 12 august, kl. 15.15, Ikast Stadion
FCM – OB 2-2 (0-1)
0-1 Oliver Roche (43.)
1-1 Gustav Ørsøe Christensen (51.)
1-2 Elias Hansborg (63.)
2-2 Donavan Kafo Bagou (72.)

Kampens forløb:
FCM kom bedst fra start, og de sad fra første fløjt tungt på spillet. De pressede os i perioder langt tilbage på banen, men det gav i den anden ende af banen muligheder for masser af omstillinger. Som oftest løb de desværre ud i sandet, og derfor var det sjældent, at Striberne for alvor formåede at blive farlige i første halvleg.

Alligevel var det OB, der i slutningen af første halvleg bragte sig foran i kampen. Normalt er det ikke så farligt for modstanderen, når man har et indkast på egen banehalvdel, men alligevel var det netop sådan et indkast, der endte med at blive oplægget til kampens første scoring. Law Tam Khuu kastede bolden hen til Oliver Roche, som modtog bolden omkring midterlinjen. Herfra fandt han hurtigt sit femtegear, og midtjyderne kunne ikke følge med ham. Lige udenfor straffesparksfeltet klappede han til bolden, og den suste direkte op i målhjørnet, så Striberne stik imod spil og chancer kunne gå til pause med en føring på 1-0.

Efter pausen var kampbilledet noget anderledes, end det havde været i de første 45. OB var langt bedre på bolden og bedre i presset, hvilket gjorde det til en mere jævnbyrdig fodboldkamp. Alligevel var det FCM, der, efter en ellers god OB-start på halvlegen, fik udlignet. Det gjorde de, da en helt umarkeret angriber stangede bolden i kassen til 1-1.

Efter udligningen bølgede spillet frem og tilbage, og der var chancer i begge ender af banen. OB virkede farlige, og det var da også Striberne, der fik sat sparket næste bold i kassen; og igen var det efter et indkast fra Law Tam Khuu. Denne gang kastede han bolden ind til den forreste stolpe, hvor Samuel Juel forlængede bolden til Jeppe Runge, der trykkede af. En særdeles kvalificeret afslutning, som desværre blev afvist af FCM-keeperen, der hev en stor redning ud af ærmet. Riposten havnede for fødderne af netop indskiftede Elias Hansborg, som sikkert sparkede bolden i kassen.

De næste ti minutter bølgede kampen frem og tilbage – for vores vedkommende mest frem. FCM havde bolden, men de formåede ikke at skabe chancer, og så var vi i stedet pivfarlige på omstillinger i den anden ende. Tre helt oplagte målchancer blev der skabt, men effektiviteten og kynismen var ikke til stede, og derfor formåede vi ikke at lukke kampen. I stedet var det så pludselig hjemmeholdet, der efter 71 minutters spil fik udlignet på endnu en hovedstødsscoring.

I slutningen af kampen jagtede begge hold den afgørende scoring, og det skortede heller ikke på chancer. Stærke præstationer fra målmændene gjorde dog, at det forblev 2-2, og dermed endte det uafgjort i en underholdende kamp på Ikast Stadion.

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence om et enkelt bonuspoint var hjemmeholdet en tand skarpere end os, og derfor hiver de to point ud af kampen, mens vi må nøjes med et enkelt point, hvilket set over alle 90 minutter er ganske retfærdigt.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi har flyttet os rigtig meget siden sidste kamp for tre uger siden mod BIF. Vi arbejdede mere sammen som hold, og vi var langt mere afklarede i vores etablerede forsvarsspil, end vi har været tidligere på sæsonen. Vi er selvfølgelig skuffede over, at vi ikke vinder, når vi var foran to gange, men på baggrund af spil og chancer var det fair nok, at vi ikke løb med alle tre point.

OB’s holdopstilling:
Magnus Nielsen – Law Tam Khuu (Marius Uhd, 74.), Samuel Juel, Kasper Nyegaard, Valdemar Astrup – Max Ejdum (Elias Hansborg, 64.), Gustav Vinter, Kristoffer Jørgensen, Markus Jensen (Jeppe Runge, 56.), Oliver Roche, Tobias Augustinus-Jensen

Næste kamp:
Lørdag 19. august kl. 15.00, OB – AaB, Ådalen

Annonce