12.11.2018 13:32

U17-drengene vandt lørdag med 3-2 over Vejle og sikrede sig den anden sejr i træk.

U17 Liga
Lørdag 10. november kl. 16:15, Ådalen
OB-Vejle 3-2 (2-1)
13. min. 1-0 Jakob Breum
38. min. 2-0 Andreas Eriksen
42. min. 2-1 Lasse Skøtt (selvmål)
65. min. 2-2 Magnus Hatting
78. min. 3-2 Andreas Eriksen

Rødt kort:
Vejle: 91. min. Rasmus Schjang

Phillip Gejl - Gustav Grubbe, Frederik Lebæk, Daniel Obbekjær, Aske Adelgaard - Valdemar Ibsen, Lasse Skøtt, Simon Skøtt (53. min. Jonathan Petersen), Jakob Breum (80. min. Mikkel Stangerup) - Andreas Eriksen, Valdemar Kwasniak (84. min. Jonathan Khemdee)

U17-Ligaholdet skulle følge op på sidste weekends sejr i Aalborg, og lørdagens gæster fra Vejle skulle følge op på deres sejr over FCK. Det var OB, der kom bedst fra start, og kun 13 minutter inde i kampen kunne Jakob Breum lave hans første mål i U17 Ligaen. Det gjorde han på fornem vis, da han med sit venstreben bankede den op i målhjørnet.

OB fortsatte med at spille offensivt på kanterne, hvor der var godt med plads. Vejle var farlige et par gange i forbindelse med hjørnespark, men små ti minutter inden pausen, blev det 2-0 til hjemmeholdet. Lasse Skøtt erobrede bolden, og med hælen afleverede han til Andreas Eriksen, som for anden weekend i træk bankede bolden i mål. Det lignede en 2-0 føring til pausen, men en enkelt personlig fejl var nok, og et boldtab midt på banen var nok - omstilling og 2-1.

Anden halvleg var dramatisk og hektisk. Vejle kom stærkt ud fra pausen og pressede hårdt på for en udligning. Den kom efter 65 minutter, hvor OB blev for passive, hvilket resulterede i et langskudsmål fra Magnus Hatting. Det vækkede OB som nu kom længere frem for at jagte et føringsmål.

Tre gange på hjørnespark var striberne farlige, men alle gange blev bolden sparket væk på stregen. Sidste weekend assisterede Gustav Grubbe efter et fornemt indlæg - han ville igen lege med. Grubbe kunne med et godt sparket indlæg banke bolden i hovedet/ryggen på en højtflyvende Andreas Eriksen, som igen kunne score og bringe OB på sejrskurs inden vi gik en voldsom afslutning i møde.

I det 85 minut startede dramaet, da Valdemar Ibsen fik et voldsomt spark i hovedet og måtte udgå med store smerter. Derfor måtte OB spille 10 mod 11, da OB havde benyttet deres indskiftningsmuligheder. Kun 4 minutter senere blev Andreas Eriksen sparket ned af tidligere holdkammerat, Rasmus Schjang, hvilket resulterede i at begge udgik fra kampen - Eriksen skadet og Schjang med direkte rødt kort. Derfor blev overtiden spillet med ni spillere mod ti. Vejle kunne dog ikke udnytte overtallet, og derfor kunne OB for anden weekend i træk hive 3 point på kontoen.