Annonce
Annonce
U17- og U19-drengene på mini-træningslejr i Berlin
Akademi, Nyt fra U19, Nyt fra U17

U17- og U19-drengene på mini-træningslejr i Berlin

26 jul 2021
Annonce

Vores Akademihold har været tilbage fra ferie i en uges tid, og i den netop overståede weekend var vores ældste akademimandskaber på mini-træningslejr i Berlin.

Annonce

I slutningen af sidste uge var U17- og U19-drengene på mini-træningslejr i Berlin. Drengene tog afsted med bus fra Ådalen natten til torsdag, og sidst på lørdagen landede de igen i Ådalen efter en succesfuld fodboldtur.

Turen har budt på socialt samvær for de nye årgange, kulturelle oplevelser i den tyske hovedstad samt masser af timer på fodboldbanen. Både torsdag og fredag stod den på træning, og lørdag spillede vores ældste akademimandskaber opstartens første træningskampe, da de krydsede klinger med Hertha BSC Berlin.

Det er vigtigt for os på Akademiet, at vores unge drenge kommer ud og spiller internationale kampe, da det er et vigtigt element i deres udvikling som fodboldspillere. Derfor var det glædeligt, at vi efter en alt for lang pause fra internationale fodboldkampe igen kunne få international modstand.

Kampene endte med snævre sejre til tyskerne på 3-2 hos U19-drengene og 2-1 hos U17-drengene. Selvom det endte med snævre nederlag, så var det en særdeles succesfuld tur for vores ældste akademimandskaber, der spiller første turneringskamp henholdsvis den 14. og 21. august.

Annonce