U17 og U19 klar til hjemmekampe mod Brøndby
Akademi, Nyt fra U17, Nyt fra U19

U17 og U19 klar til hjemmekampe mod Brøndby

22 aug 2020

U17 og U19-drengene spiller lørdag sæsonens første kamp hjemme i Ådalen, når Brøndby IF kommer på besøg, og vi har taget en snak med Poulsen og Engstrøm om deres forventninger.

Lørdag byder på sæsonens første hjemmebanekamp for U17- og U19-drengene. Brøndby IF kommer på besøg, og vi har taget en snak med vores to cheftrænere om den udfordring, der venter.

U19:
For U19-drengene venter der en kamp mellem sidste sæsons nummer et og to i U19-Ligaen, når drengene fra Vestegnen kommer på besøg i Ådalen.

Foruden en god sidste sæson er det også to mandskaber, der har fået en perfekt start på denne sæson. I en kamp hvor vi spillede fornuftigt og dominerede massivt, slog vi selv AC Horsens med 2-1 i første runde, mens lørdagens gæster fra Brøndby startede sæsonen med en overbevisende sejr over Esbjerg fB på hele 5-1. Derfor er Kim Engstrøm også bevidst om, at der venter en vanskelig kamp, når der 12.30 fløjtes op i Ådalen.

- Det bliver fantastisk dejligt igen at skulle i kamp hjemme i Ådalen, hvor vi er ubesejrede siden maj i år 2019. Der venter en kamp mod Brøndby IF, der kommer til at spille med i toppen af U19-Ligaen; de har i hvert fald selv meldt ud, at de har en trup, der har kvalitet til at vinde medaljer.

- Vi står selv lige så stærkt til kampen, som vi gjorde i sidste weekend mod AC Horsens. Der kom vi godt i gang med en sejr og en fin præstation. Det blev til tre point, og selvom det på måltavlen kun endte med en sejr på 2-1, så synes vi, at vi set på spil og chancer havde fortjent en endnu større sejr.

- Dagens kamp, forventer jeg, både bliver underholdende og livlig. Brøndby er et hold, som formentlig kommer længere frem på banen end AC Horsens, og de plejer gerne at ville være med til at skabe kampen. Jeg så dem selv i sidste weekend, hvor de spillede en rigtig flot kamp mod Esbjerg fB. Det minder meget om det hold, der i sidste sæsons slutspil hentede ti point i fire kampe, så de kommer til Odense med masser af selvtillid.

- Vi har også selv spillere, som både i sidste sæson, men også allerede i denne har vist, de har masser af kvalitet. Vi har også niveauet til at spille med i toppen, og jeg tror på, at vi i dag hjemme i Ådalen er de få procenter bedre som hold end Brøndby IF, så vi kan tage alle tre point.

U17:
Vores U17-drenge hentede to point i første runde, da de efter en 2-2 kamp mod AC Horsens vandt straffesparkskonkurrencen om et enkelt bonuspoint. Lørdagens gælder det Brøndby IF, og cheftræner Ivan Poulsen glæder sig til, at Striberne skal følges op på første rundes kamp.

- Vi ser frem til at følge op på sæsondebuten mod AC Horsens, hvor vi desværre kun fik uafgjort efter at have været foran 2-0. Nu gælder det en kamp mod Brøndby IF, som vi pr, tradition altid spiller gode og intense kampe mod; så det ser vi frem til.

- Vi har haft nogle skader i opstarten, men har efterhånden de fleste tilbage, så vi glæder os til udfordringen. I sidste weekend viste vi både positive og negative ting i kampen. De ting har vi taget med på træningsbanen, så vi forhåbentlig står endnu skarpere til dagens kamp mod Brøndby IF. Eksempelvis var vi for sårbare mod defensive omstillinger, så det har vi arbejdet hårdt på at forbedre, for i den fase skal vi ganske enkelt være bedre, når Brøndby IF er modstanderen.

- Jeg forventer, at det både bliver en hård og svær kamp, men vi er topmotiverede, og vi glæder os til den første hjemmebanekamp, for som OB-hold er det bare noget særligt at spille hjemme i Ådalen.

U19-drengene starter lørdagens kampdag klokken 12.30, mens U17-drengenes kamp fløjtes i gang klokken 15.00. Grundet COVID-19 er anlægget desværre lukket for tilskuere; så ligesom i slutningen af sidste sæson skal man som tilskuer tage plads udenfor banehegnet.