IMG_1415

26.10.2019 18:14

Der var klasseforskel, da U17-drengene vandt med hele 6-2 på udebane mod Silkeborg IF i U17-Ligaen.

2-6 Magnus Saaby (65.)

U17-drengene skulle lørdag rejse sig efter sidste rundes skuffende nederlag mod Esbjerg fB, og det må man i den grad sige, de fik gjort på udebane mod Silkeborg IF. Allerede efter to minutter var Striberne tæt på at komme foran, men der blev sparket forbi et tomt mål. Det gjorde der ikke to minutter senere. Valdemar Kwasniak driblede helt ned til mållinjen, trak ind mod målet og spillede den på tværs til Luca Kjerrumgaard, der sikkert sparkede den i kassen til 1-0.

OB fortsatte med at presse på, og et kvarter senere blev det fuldt fortjent 2-0, og igen var det Luca Kjerrumgaard. Denne gang var det Jakob Okkels, der tornede mod mållinjen, hvorefter han smed et fladt indlæg ind mod midten. Det så ud som om, keeperen fik fat i den, men på forunderligvis gik den forbi, og den landede for fødderne af Luca Kjerrumgaard, som fordoblede føringen.

Fem minutter senere var det tæt på at blive 3-0 med Jakob Breum efter nogle flotte driblinger, men keeperen var på plads. Derimod var det pludselig hjemmeholdet fra Silkeborg, der kom tilbage i kampen på et selvmål, som en OB-forsvarer fik rettet ind i eget mål.

Kort efter var der igen ballade i OB-feltet. Frederik Lebæk væltede en modstander inde i feltet, og dommeren pegede på pletten, så Silkeborg på deres anden chance i kampen fik muligheden for at bringe balance i regnskabet. Heldigvis viste Marcus Alstrup klasse, og han læste straffespark og sørgede for, at der fortsat var stribet føring.

Det blev en meget afgørende redning, for i stedet for 2-2 blev der sat i gang i en omstilling, der gav en stor chance, hvor Jakob Breum bragte OB foran med 3-1, inden Luca Kjerrumggard i næste minut lavede sin tredje scoring, da han gjorde det til 4-1. Det var også stillingen i pausen efter 45 minutter, hvor OB havde været bedst på alle parametre.

OB fortsatte kontrollen efter pausen, men et nyt OB-selvmål fik på ny bragt spændingen tilbage i kampen. Ligesom i første halvleg blev der dog svaret godt igen, og denne gang var det Valdemar Kwasniak, der bragede bolden op i hjørnet til 5-2, så der igen var et forspring på tre mål til Striberne.

Det lignede i den grad en sejr til Ivan Poulsens tropper, og ti minutter efter blev det sidst søm slået i den silkeborgensiske kiste ved Magnus Saaby, der trykkede af fra kanten af feltet, hvor han bragte OB foran med 6-2, som blev kampens slutresultat.