22.06.2021 17:17

U17-drengene sikrede sig i weekenden en flot sejr, selvom Striberne i starten af anden halvleg blev reduceret til ti mand.

U17-Ligaen
Lørdag 19. juni kl. 12.00, Randers
Randers FC - OB 0-1 (0-1)
0-1 Elias Hansborg Sørensen (45.)

Rødt kort:
OB: Jonathan Foss (49.)

Sæsonen nærmer sig sin afslutning, og i weekenden spillede U17-drengene sæsonens sidste udebanekamp, da Randers FC var modstanderen. Kampene mellem OB og Randers i U17-Ligaen plejer at være jævnbyrdige, og jævnbyrdigt var også overskriften denne lørdag i Randers.

Heldigvis for os, så var det Striberne, der kunne gå til pause med en snæver føring på 1-0 efter en scoring fra U16-landsholdsspiller Elias Hansborg i sidste minut af kampens første halvleg.

Jonathan Foss havde sammen med OB-holdet forsvaret sig rigtig stærkt i anden halvleg, men bare fire minutter inde i anden halvleg fik Foss marchordre, da han modtog sig andet gule kort i kampen.

Det betød, at hjemmeholdet blev mere dominerende, og ganske logisk var det Randers FC, der styrede spillet efter udvisningen, da de var en mand i overtal. De unge fynboer kæmpede dog bravt, og drengene gav sig fuldt ud i alle dueller. Heldigvis var det tilstrækkeligt, og dermed kunne Striberne til trods for 40 minutter i undertal tage hjem fra Kronjylland med en sejr på 1-0 i bagagen.