u17 holdfoto

04.12.2018 13:18

SønderjyskE's U17-drenge fik sæsonens første sejr, da de lørdag eftermiddag slog OB 2-1.

U17 Liga
Lørdag 1. december kl. 14:45, Haderslev
SønderjyskE - OB 2-1 (1-1)
6. min. 1-0 Bastian Toelhøj
11. min. 1-1 Casper Mols (selvmål)
90. min. 2-1 Bastian Toelhøj

Tobias Jakobsen, Jakob Gaarde (81. min. Andreas Hother), Jonathan Khemdee, Daniel Obbekjær, Mathias Brems, Jakob Breum, Johan Verner (75. min. Oliver Hansen), Mikkel Stangerup, Jakob Okkels (68. min. Oliver Roche), Luca Kjerrumgaard, Valdemar Kwasniak

Årets sidste kamp i U17-Ligaen blev for stribernes vedkommende spillet på udebane mod SønderjyskE. Hjemmeholdet var blot noteret for tre point inden kampen, og de havde endnu den første sejr til gode. OB-lejren var dog klar over, at det alligevel ville blive en svær kamp, for i sidste sæson, da OB U17 gæstede Haderslev, var situationen næsten tilsvarende – og den gang vandt Haderslev kampen.

Til lørdagens kamp var der fire U17-debutanter i startopstillingen og blandt de 15 spillere i OB’s trup var der kun fire andenårsspillere på grund af skader, karantæner og en enkelt landsholdsudtagelse.

Det var hjemmeholdet fra Haderslev, som kom bedst i gang, da de efter seks minutter headede et indlæg fra et frispark i kassen til 1-0. OB formåede dog at svare tilbage allerede fem minutter senere, da et stribet hjørnespark endte med et selvmål fra hjemmeholdets Casper Mols.

Til trods for to hurtige scoringer fik vi ikke flere mål i første halvleg, som var en uskøn affære, der bar præg af mange dueller og standardsituationer. Luca Kjerrumgaard havde en enkelt mulighed for at bringe OB på 2-1 på en omstilling, men forspildte chancen.

I forhold til kampbilledet var det ikke så meget anderledes i de efterfølgende 45 minutter. Kampen var fortsat fyldt med masser af dueller, omstillinger og standardsituationer, og det lignede længe, at det ville ende 1-1 i en rodet, uskøn kamp.

Men for anden kamp i træk smed OB point i kampens sidste minut. Bolden blev smidt omkring midten af banen, og omstillingen endte med en scoring til 2-1 fra Bastian Toelhøj. OB forsøgte i den resterende del af overtiden at presse på, men den helt store chance blev ikke skabt, og så måtte striberne rejse skuffede og tomhændede hjem fra Haderslev.