Benjamin Jakobsen — 18.06.2018 00:25

OB var bagud med 2-0 efter 22 minutter, men et fantastisk comeback sikrede alligevel en stribet sejr over FCN i sæsonafslutningen.

U17-Ligaen
Lørdag d. 16. juni kl. 13.00, Ådalen
OB – FC Nordsjælland 3-2 (2-2)
8. min. 0-1 Frederik Lund (selvmål).
22. min. 0-2 Chukwuemeka Paul Nnamani
27. min. 1-2 Andreas Bak Eriksen
40. min. 2-2 Rasmus Nissen
82. min. 3-2 Rasmus Nissen

Phillip Gejl - Jonas Skytte, Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Frederik Lund (40. min.  Mathias Brems) - Rasmus Nissen, Lasse Skøtt (72. min. Rasmus Borup Demant), Valdemar Ibsen, Anton Bisgaard - Andreas Eriksen, Emil Suarez (75. min. Jonathan Petersen)

Der var dramatik allerede inden kampen begyndte, da Peter Bergmann måtte udgå af truppen med ensprunget trommehinde kun 15 minutter inden kampstart. Phillip Gejl var klar i kulissen og nåede kun en helt kort opvarmning inden kick off til hans debut i U17-Ligaen.

Det var gæsterne fra FCN, der kom klart bedst i gang, da de efter 22 minutters spil bragte sig foran med 2-0. Måske blev de lullet lidt i søvn derefter, for striberne udnyttede FCNs uopmærksomhed og fik sendt Andreas Eriksen afsted til en reducering fem minutter efter.

Rasmus Nissen stod for første halvlegs sidste aktion – et frispark nu meter fra midterlinjen. Alle undtagen Nissen selv troede, bolden skulle smides ind i hovedet på midtstopperne, som var trukket med frem, men i stedet sparkede han på mål. Kuglen strøg over nordsjællandmålmanden, og i første halvlegs døende sekunder fik OB udlignet til 2-2.

I pausen fik striberne talt tingene igennem og lavet er par taktiske justeringer. De gjorde, at udtrykket i anden halvleg var mere fremadrettet – og det medvirkede til, at OB satte sig på spillet til stor frustration for farumdrengene. Der var stor tænding på i kampen, hvor der blev uddelt en del gule kort.

I slutningen af kampen ledte OB efter en scoring, og de resulterede i flere farlige situationer - og to minutter inde i overtiden fik OB så det andet frispark på kanten af feltet inden for få minutter.

Denne gang eksekverede Rasmus Nissen, som så ofte helt sikkert og sparkede bolden bag muren og ind i kassen bag en chanceløs FCN-keeper til 3-2, som også blev kampens resultat.