Annonce
Annonce
U17 smed sejren i sidste sekund (1)
Nyt fra U17

U17 smed sejren i sidste sekund

23 nov 2020
Annonce

U17-drengene var sekunder fra at tage alle tre point, men de måtte nøjes med et enkelt, efter SønderjyskE udlignede i overtiden.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag 21. november kl. 14.45, Haderslev
SønderjyskE – OB 1-1
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (straffespark)
1-1 SønderjyskE (90.)

Kampens forløb:
U17-drengene skulle lørdag følge op på sejren over Lyngby, som de sikrede sig, inden de smuttede på landsholdsferie. Striberne fik da også en god start på kampen, og hele første halvleg var med OB-drengene i teten. Frederik Mahler var tæt på at sparke OB i front, da han efter et hjørnespark bragede bolden på undersiden af overliggeren.

Tættere på kom Striberne dog ikke i første halvleg, og vi skulle frem til det 72. minut, før Tobias Augustinus-Jensen bankede bolden i kassen fra 11-meter-pletten, efter Elias Hansborg Sørensen var blevet nedlagt i feltet.

Dybt inde i overtiden sparkede SønderjyskE et frispark ind i feltet. Bolden blev headet på tværs, og den endte ved en lyseblå spiller. Sebastian Wille leverede en stærk redning, men desværre endte bolden hos en spiller fra SønderjyskE, som sparkede bolden i kassen til 1-1.

Efterfølgende måtte de to mandskaber frem til straffesparkspletten for at afgøre, hvem der skulle have et ekstra point. Her var hjemmeholdet stærkest, og Striberne måtte indkassere et bittert pointtab efter en ellers stærk indsats.

Kommentar fra cheftræneren:
Vi er virkelig ærgerlige over, at de udlignede dybt inde i overtiden, for vi leverede ellers en god indsats, hvor vi satte god angreb sammen.

Vi vælger at tage de positive ting med fra kampen, og så skal der bygges ovenpå frem mod næste weekends hjemmekamp mod Silkeborg IF.

OB’s holdopstilling:
Sebastian Wille - Law Tam Khuu, Samuel Juel, Kasper Nyegaard, Valdemar Astrup - Oliver Roche, Albert Kotsis (Markus Jensen, 63.), Frederik Mahler (Kristoffer Jørgensen, 81.), Gustav Vinter - Elias Hansborg (Niclas Vestby, 81.) Tobias Augustinus-Jensen
Bænken: Kristoffer Jørgensen, Marius Uhd, Hjalte Gaarde, Marcus Jensen, Niclas Vestby, Emil Rygaard.

Næste kamp
Lørdag 28. november kl. 12.30, OB – Silkeborg IF, Ådalen.

Annonce