23.11.2020 09:16

U17-drengene var sekunder fra at tage alle tre point, men de måtte nøjes med et enkelt, efter SønderjyskE udlignede i overtiden.

U17-Ligaen
Lørdag 21. november kl. 14.45, Haderslev
SønderjyskE – OB 1-1
0-1 Tobias Augustinus-Jensen (straffespark)
1-1 SønderjyskE (90.)

U17-drengene skulle lørdag følge op på sejren over Lyngby, som de sikrede sig, inden de smuttede på landsholdsferie. Striberne fik da også en god start på kampen, og hele første halvleg var med OB-drengene i teten. Frederik Mahler var tæt på at sparke OB i front, da han efter et hjørnespark bragede bolden på undersiden af overliggeren.

Tættere på kom Striberne dog ikke i første halvleg, og vi skulle frem til det 72. minut, før Tobias Augustinus-Jensen bankede bolden i kassen fra 11-meter-pletten, efter Elias Hansborg Sørensen var blevet nedlagt i feltet.

Dybt inde i overtiden sparkede SønderjyskE et frispark ind i feltet. Bolden blev headet på tværs, og den endte ved en lyseblå spiller. Sebastian Wille leverede en stærk redning, men desværre endte bolden hos en spiller fra SønderjyskE, som sparkede bolden i kassen til 1-1.

Efterfølgende måtte de to mandskaber frem til straffesparkspletten for at afgøre, hvem der skulle have et ekstra point. Her var hjemmeholdet stærkest, og Striberne måtte indkassere et bittert pointtab efter en ellers stærk indsats.