IMG_3593

29.08.2021 07:41

U17-drengene fik uafgjort mod et velspillende Silkeborg IF-hold, men endte alligevel med to point efter en lang straffesparkskonkurrence.

Lørdag skulle U17 drengene op mod Silkeborg IF på hjemmebane

Silkeborg kom bedst fra start og bragte sig foran i kampens første kvarter. Vi reagerede godt på det, og der blev rettet nogle ting til, der gjorde, at vi blev mere bedre. Det udmøntede sig først i en udligning fra Tobias Lund Jensen, og senere scorede Elias Hansborg-Sørensen til 2-1.

Silkeborg IF var dem der sad mest på spillet og var bedst i første halvleg, men alligevel gik vi til pause med en føring på 2-1. I anden halvleg forsøgte OB at være mere fremadrettede i prespillet, og det gjorde, at vi fik bedre styr på gæsternes spil.

Vi fik også sat flere gode angreb sammen, og fik fundet frem til det gode spil. Desværre blev der lavet en fejl nede i forsvaret, hvor OB egentlig havde kontrol over bolden, men så endte den pludselig i dybden til en spiller fra Silkeborg IF, som scorede til 2-2, som blev kampens slutresultat.

Når kampene i U17-Ligaen ender uafgjort, så skal holdene i en straffesparkskonkurrence om et enkelt bonuspoint, og det blev en sand gyser.

15 spark til hvert hold, og hele 27 scoringer på de første 29 spark. På det 30. spark reddede Sebastian Dalby Wille bolden og sikrede OB de to point.