IMG_2569

26.08.2021 13:39

Spillet bølgede frem og tilbage fra start, og der var masser af chancer i begge ender af banen, da vores U17-drenge onsdag aften vandt 5-0 på udebane mod SønderjyskE.

0-5 Elias Hansborg-Sørensen (86.)

U17-drengene var onsdag aften i Sønderjylland for at spille mod de lokale drenge fra SønderjyskE; og her kom Striberne faktisk i massiv spillemæssig modvind fra første fløjt. Allerede i kampens første minut havde hjemmeholdet to nærgående forsøg, men heldet tilsmilede Striberne, der ikke indkasserede et mål på de to flotte angreb fra hjemmeholdets unge drenge.

Herefter fortsatte hjemmeholdet egentlig med at presse på, og vi havde svært ved at spille os ud af presset. Ti minutter inde i kampen modtog Nikolaj Juul-Sandberg så bolden på midten af egen banehalvdel. En situation vi havde stået i flere gange i kampen, og de fleste gange havde hjemmeholdet haft held og dygtighed til at fremprovokere en fejl fra Striberne, men denne gang vendte Juul-Sandberg elegant på sin modstander, hvorefter han spillede den i dybden til Elias Hansborg-Sørensen. OB-angriberen sparkede køligt bolden over i det lange hjørne, hvor den via stolpen gik i kassen, og så var Striberne foran på en scoring fra en U17-landsholdsspiller og et oplæg fra en U16-landsholdsspiller.

Der er nemlig masser af individuel kvalitet på Stribernes hold, og det kom igen til syne bare tre minutter efter. Hjemmeholdet sendte et hjørnespark ind i boksen, og her kom en stærkt spillende Sebastian Dalby Wille ud i feltet og greb bolden. Han kastede den hurtigt frem til Tobias Lund Jensen, der præcis som Nikolaj Juul-Sandberg er med på U16-Landsholdet. Han afdriblede et par modstandere, spillede den ind på midten til Elias Hansborg-Sørensen, der hurtigt sendte den videre ud til venstre, hvor Magne Clement kom stormende frem. Han tog et træk, og kort efter sparkede han bolden i kassen til en OB-føring på 2-0.

En rigtig flot OB-omstilling, men set på spil og chancer i det første kvarter var det en hård skæbne for hjemmeholdet, at de var bagud med 2-0. De havde siddet tungt på spillet, men efter scoringen til 2-0 blev det en mere jævnbyrdig kamp; og når hjemmeholdet forsøgte sig, så tog en stærkt spillende Sebastian Dalby Wille sig af det.

I slutningen af halvlegen fik vi så endnu en Stribet scoring at lune os på. Tobias Lund Jensen drev bolden frem, og midt på hjemmeholdets banehalvdel sendte han bolden i dybden til Markus Jensen, der havde taget et perfekt timet løb. Jensen forsøgte at sparke bolden i kassen med en flad afslutning i det lange hjørne. En glimrende redning fra keeperen holdt dog bolden ude af målet i første omgang, men Dereje Nigussie Jensen var kommet blæsende frem fra venstre back. Han sparkede stensikkert riposten op i nettaget, og så kunne OB-spillerne gå til pause med en føring på 3-0; selvom halvlegen havde budt på masser af chancer i begge ender af banen.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet faktisk med at byde sig til, og en enkelt gang måtte Dalby Wille give en stor redning ud af ærmet, og kort efter var det så en af SønderjyskEs egne spillere, der kom i vejen for bolden inde på stregen.

OB var også farlige i den anden ende på omstillinger, og i slutfasen blev et par omstillinger udnyttet på bedst mulig vis; og begge gange ved Elias Hansborg-Sørensen.

Først var det et flot gennemspillet OB-angreb, der endte med, at Markus Jensen blev spillet dybt på højrekanten. Han smed bolden ind i feltet med venstreskøjten på sin førsteberøring, og inde i feltet sparkede Elias Hansborg-Sørensen den sikkert i kassen. To minutter efter var der så endnu en scoring fra Hansborg-Sørensen. Denne gang var det Jeppe Runge, der spillede den i dybden, og igen sparkede OB-angriberen den fladt ind i det lange hjørne – dermed står han nu noteret for fem scoringer efter de første to kampe.

En – på resultattavlen – særdeles overbevisende sejr til Striberne, der dermed satte sæsonens første sejr på tavlen, efter de i premierekampen måtte se sig slået i overtiden.