05.12.2021 12:35

U17-drengene har scoret mål på stribe i efteråret, og lørdag var ingen hindring, da de i efterårets sidste kamp vandt med 7-1 over AC Horsens.

7-1 Hjalte Toftegaard (89.)

U17-drengene har i efterårssæsonen scoret mål på stribe, og i efterårets sidste kamp, hvor Horsens var på besøg i Ådalen, scorede vi også massevis af mål. Horsens er placeret i bunden af tabellen, men de kom alligevel ud til kampen med masser af energi, og det voldt lidt problemer for Striberne i indledningen af kampen.

Alligevel var det OB, der fik bragt sig på sejrskurs efter 22 minutter, da Markus Jensen sparkede den i kassen efter et flot opspil, der endte ud i et indlæg fra Tobias Lund Jensen. 12 minutter efter blev det 2-0 ved Max Albæk Andersen, der sparkede bolden over i det lange hjørne, da bolden pludselig havnede for fødderne af ham, efter Law Tam Khuu havde forsøgt sig fra distancen.

Striberne fortsatte efter de to scoringer med at klø på, og kort inden pausen blev det så også 3-0 ved Max Albæk Andersen, der steg til vejrs ved den forreste stolpe på et hjørnespark, og det blev stillingen efter første halvleg, hvor størstedelen af superligamandskabet havde set dele af halvlegen, da deres træning på banen ved siden af sluttede midt i første halvleg.

Selvom det på måltavlen godt kunne se ud som om, at det var ved at være afgjort, så fortsatte Striberne med at presse på, og i starten af anden halvleg blev det så 4-0, da Tobias Lund Jensen stangede et indlæg fra Elias Hansborg i kassen.

Herefter fulgte en periode, hvor OB pressede på, men det var uden at score. Det blev der dog lavet om på i de sidste 20 minutter af kampen. Først var det topscorer, Elias Hansborg Sørensen, der sparkede den ind i målet, og bagefter fulgte Elvar Örn Petersen og Niclas Vestby op på hans scoring, så stillingen nu var 7-0.

Dermed var der pludselig muligheder for at gentage resultatet fra sidste weekend, hvor vi slog Esbjerg fB med 8-0 hjemme i Ådalen. Vi fik da også en ottende scoring i kampen, men desværre for os var det gæsterne fra AC Horsens, der i det 89, minut fik pyntet lidt på resultatet med en reducering til 7-1. Det blev så også kampens slutresultat, og dermed kan vores U17-drenge gå på en velfortjent juleferie efter en efterårssæson, hvor vi har hentet 24 point i 13 kampe og præsteret en målscore på 39-20.