Annonce
Annonce
U17 storsejrede igen
Nyt fra U17

U17 storsejrede igen

05 dec 2021
Annonce

U17-drengene har scoret mål på stribe i efteråret, og lørdag var ingen hindring, da de i efterårets sidste kamp vandt med 7-1 over AC Horsens.

Annonce

U17-Ligaen
Lørdag d. 4. december kl. 11.00, Ådalen
OB – AC Horsens 7-1 (3-0)
1-0 Markus Jensen (22.)
2-0 Max Albæk Andersen (34.)
3-0 Max Albæk Andersen (39.)
4-0 Tobias Lund Jensen (50.)
5-0 Elias Hansborg Sørensen (73.)
6-0 Elvar Örn Petersen (82.)
7-0 Niclas Vestby (86.)
7-1 Hjalte Toftegaard (89.)

Kampens forløb:
U17-drengene har i efterårssæsonen scoret mål på stribe, og i efterårets sidste kamp, hvor Horsens var på besøg i Ådalen, scorede vi også massevis af mål. Horsens er placeret i bunden af tabellen, men de kom alligevel ud til kampen med masser af energi, og det voldt lidt problemer for Striberne i indledningen af kampen.

Alligevel var det OB, der fik bragt sig på sejrskurs efter 22 minutter, da Markus Jensen sparkede den i kassen efter et flot opspil, der endte ud i et indlæg fra Tobias Lund Jensen. 12 minutter efter blev det 2-0 ved Max Albæk Andersen, der sparkede bolden over i det lange hjørne, da bolden pludselig havnede for fødderne af ham, efter Law Tam Khuu havde forsøgt sig fra distancen.

Striberne fortsatte efter de to scoringer med at klø på, og kort inden pausen blev det så også 3-0 ved Max Albæk Andersen, der steg til vejrs ved den forreste stolpe på et hjørnespark, og det blev stillingen efter første halvleg, hvor størstedelen af superligamandskabet havde set dele af halvlegen, da deres træning på banen ved siden af sluttede midt i første halvleg.

Selvom det på måltavlen godt kunne se ud som om, at det var ved at være afgjort, så fortsatte Striberne med at presse på, og i starten af anden halvleg blev det så 4-0, da Tobias Lund Jensen stangede et indlæg fra Elias Hansborg i kassen.

Herefter fulgte en periode, hvor OB pressede på, men det var uden at score. Det blev der dog lavet om på i de sidste 20 minutter af kampen. Først var det topscorer, Elias Hansborg Sørensen, der sparkede den ind i målet, og bagefter fulgte Elvar Örn Petersen og Niclas Vestby op på hans scoring, så stillingen nu var 7-0.

Dermed var der pludselig muligheder for at gentage resultatet fra sidste weekend, hvor vi slog Esbjerg fB med 8-0 hjemme i Ådalen. Vi fik da også en ottende scoring i kampen, men desværre for os var det gæsterne fra AC Horsens, der i det 89, minut fik pyntet lidt på resultatet med en reducering til 7-1. Det blev så også kampens slutresultat, og dermed kan vores U17-drenge gå på en velfortjent juleferie efter en efterårssæson, hvor vi har hentet 24 point i 13 kampe og præsteret en målscore på 39-20.

Kommentar fra cheftræner Ivan Poulsen:
Vi er glade for, at vi kan gå på ferie efter endnu en kamp, hvor vi lykkedes med så mange offensive ting, som tilfældet var. Vores spillemæssige relationer er blevet stærkere og stærkere gennem efteråret. Det er vores to sidste efterårskampe gode eksempler på. Derudover er det rigtig dejligt, at alle der kom på banen i lørdagens kamp gjorde en forskel. Det vidner om, at vi har et rigtig stærkt kollektiv her på holdet.

OB’s holdopstilling:
Sebastian Dalby Wille – Law Tam Khuu (Sebastian Zografos, 71.), Samuel Juel, Tobias Slotsager, Marcus McCoy (Lucas Hansen, 71.) – Max Albæk Andersen, Nikolaj Juul-Sandberg – Tobias Lund Jensen (Yunus Dalgas Gökkaya, 77.), Markus Jensen, Magnus Andersen (Elvar Örn Petersen, 38.) – Elias Hansborg Sørensen (Niclas Vestby, 77.)
Bænken: Janus Holm Land, Sebastian Zografos, Elvar Örn Petersen, Niclas Vestby, Lucas Hansen, Yunus Dalgas Gökkaya

Næste kamp:
Lørdag d. 26. februar kl. 15.00, OB – Randers FC, Ådalen

Annonce